Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον για το 11ο παιχνίδι

AEK – Ξεχωρίζει το παιχνίδι Robo Markets AEL – Δοκιμή διόρθωσης στη Λεμεσό

AEK – Ημέρα αγώνα AEL Robo Markets Η 11η ημέρα αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, την πρώτη ημέρα του Πρωταθλήματος Πρωταθλήματος Γυναικών ΟΠΑΠ Α. Στα άλλα δύο παιχνίδια, οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Νάπολης φιλοξενούν το UCLan Cyprus THI Avgorou στα προσωρινά κεντρικά γραφεία του στο NEAPOLI – RETURN, και η ομάδα βόλεϊ της Λεμεσού φιλοξενεί την Ανόρθωση στο Polymedia Seminary. Οι αγώνες ξεκινούν στις 20. Στις 00

* Το Champion Gallery Apollo θα κάνει ένα διάλειμμα στον 11ο αγώνα.

Αναλυτικά παιχνίδια:

“KITION”. ΑΕΚ – Robo Markets AEL:

Και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη κερδίζοντας πόντους. Οι «κίτρινοι-πράσινοι» βρίσκονται στην 4η θέση, και οι «μπλε-κίτρινοι» βρίσκονται στην 3η θέση από τον πρωταθλητή Property Gallery Apollon.

Η ΑΕΚ βγαίνει στην κορυφή αφού νίκησε την UCLan Cyprus THI Avgorou σε ένα αναβλημένο παιχνίδι την Παρασκευή. Σ. Τσαγκαρίδου – Οι παίκτες Γεωργίου θέλουν να κερδίσουν για να παραμείνουν στο κυνήγι Ανόρθωση για τουλάχιστον τέσσερα.

Η Robo Markets AEL έπεσε στη δεύτερη θέση μετά από δύο νίκες στο Apollo Goal Gallery στον καθυστερημένο αγώνα. Οι «μπλε-κίτρινοι» φεύγουν για τη Λάρνακα για τρεις πόντους, κάτι που θα τους επιτρέψει να ισιώσουν τα «μπλε-κίτρινα» παραπάνω. Η ομάδα στο St. Ο Masia αγωνίζεται από τις 15 Δεκεμβρίου, για σχεδόν ένα μήνα, και αναμένεται με ενδιαφέρον πώς θα εμφανιστεί στον αγώνα.

Στον αναβληθέντα αγώνα για τον 4ο αγώνα στις 12 Δεκεμβρίου, η Robo Markets AEL κέρδισε 3-0 σετ.

“ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΑΠΛΩΝ”. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – UCLan Κύπρος ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ:

Η Ολυμπιάδα Ν. Επιστρέφει στη δράση ένα μήνα αργότερα ում καλωσορίζει την προσωρινή έδρα της “NEAPOLI – VETURN” UCLan Cyprus THI Avgorou. Μετά το παιχνίδι με το Apollo Real Estate Gallery, η ομάδα προσφύγων δεν πέτυχε και θα προσπαθήσει να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι του 2021.

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μείνετε σε επαφή με τον Απόλλωνα Այլ Άλλα Γκαλερί Ακινήτων Rob Robo Markets AEL.

Η UCLan Cyprus THI Avgorou, η οποία είναι μια πολύ φιλόδοξη ομάδα, πηγαίνει στη Λευκωσία για μια αξιοπρεπή παράσταση για τον «κρυφό» σκοπό του κέρδους. Η ομάδα του Avgoros παίζει μια σειρά αγώνων εναντίον της ΑΕΚ στη Λάρνακα την Παρασκευή και φιλοξενεί την Ανόρθωση σε ένα αναβαλλόμενο παιχνίδι το Σάββατο.

Olympiada և UCLan Cyprus THI Avgorou συναντήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου στον αναβαλλόμενο 4ο αγώνα του 4ου αγώνα με 3-0 σετ στους κυρίαρχους Ολυμπιακούς Αγώνες της Τεχνικής Σχολής Avgoru.

Γυμνάσιο POLEMIDION LEMESOS VOLLEYBALL – Το ANORTO ΕΙΝΑΙ:

Αφενός, και αφετέρου, η συνάντηση του βόλεϊ Λεμεσού և Ανόρθωση στο Γυμνάσιο Πολεμιδιών θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η γραμμή τριών πόντων είναι ο κοινός στόχος και των δύο ομάδων.

Το βόλεϊ της Λεμεσού, το οποίο ενίσχυσε για πρώτη φορά την Κωνσταντοπούλου, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί πλήρως την έδρα του. Σε αυτήν την περίπτωση, το “ροζ” θα πλησιάσει ακόμη και το κουαρτέτο.

“Ανόρθωση” μετά από μια πολύ καλή παράσταση, αλλά ο “Απόλλων” υπέστη 2-3 ήττα από το “Shapalas Gallery” το Σάββατο και έφτασε στη Λεμεσό για τρεις πόντους. Εάν κερδίσει με τρεις πόντους advantage εκμεταλλευτεί το αναβληθέν παιχνίδι εναντίον της UCLan Cyprus THI Avgorou το Σάββατο, η “Μεγάλη Κυρία” θα γίνει “σφήνα” ακόμη και για την κορυφή. Έτσι, ο αγώνας του Αλ. Ο Μπόσκοβιτς αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Ο αγώνας της 4ης ημέρας του παιχνιδιού απονεμήθηκε στην Ανόρθωση 3-0.

Σκορ (μετά το 10ο παιχνίδι)

Γκαλερί Ακινήτων Απόλλωνα (9) 26-06 24
Robo Markers AEL (8) 21-05 21:
Ολυμπιάδα Ν. (8) 19-09 17:
Ανόρθωση (7) 13-12 10
ΑΕΚ (9) 10-19 09:
Λεμεσός Βόλεϊ (9) 06-21 05
UCLan Κύπρος ΘΟΙ Αυγόρου (8) 01-24 00:

Source