Παιχνίδια Apollo από την άποψη της Ανόρθωσης

Ο Apollon μπαίνει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος από την 3η θέση στο 2ο, από την κορυφή, σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο για το πρώτο γκρουπ τώρα … Δέκα τελικοί για τις ομάδες που θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να φτάσουν στον τίτλο του πρωταθλητή. 3η θέση շատ Η πολύ μικρή διαφορά μεταξύ του “μπλε και του λευκού” δεν λέει τίποτα, γιατί όλοι θα παίξουν ο ένας με τον άλλον, όλοι θα χάσουν πόντους.

Ο Apollon, ο οποίος έχει μεγάλο αριθμό παικτών στη λίστα, είναι πεπεισμένος ότι αυτή η χρονιά θα μπορούσε να είναι η χρονιά τους, αλλά για αυτό πρέπει πρώτα να νικήσουν την Ανόρθωση στα πλέι οφ της επόμενης Δευτέρας για να αυξήσουν τη διαφορά μεταξύ των ομάδων. Αμμόχωστος +6:

Για τον πρώτο αγώνα πλέι-οφ, ο Ίαν Ανς Πετράκης θα μετρήσει τους Catellaris, Justen, Dignini ian anniotas και ο Bensop θα είναι εκτός. Ο αγώνας ενάντια στην Ένωση ήταν 90 λεπτά επιβίωσης για τον προπονητή της ομάδας της Λεμεσού, διότι αν δεν έφτανε αυτή η νίκη, ο πάγκος των αποθεμάτων του θα ήταν αβέβαιος στην ευκαιρία που έδωσε ο Νίκος Κιρζή

Source