Παιχνίδι από τον Hermannstadt στο πρώτο πρωτάθλημα της Κύπρου


Η Sony Mustiver βρήκε γρήγορα την ομάδα του αφού χώρισε με την FC Hermannstadt. Θα πεθάνει τον Ιανουάριο για τη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου.

Ο μέσος Sony Mustivar, ο οποίος έφυγε από την ομάδα της CPU, υπέγραψε με μια ομάδα από την πρώτη θέση στην Κύπρο. Ο ποδοσφαιριστής, Γάλλος και Αϊτής, που έχει διπλή υπηκοότητα, συμφώνησε μαζί σας Σαλαμίνα Αμμοχώστου. Η συμφωνία τίθεται σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2021 και λήγει στο τέλος της σεζόν, με το digisport.ro να λέει ότι έχει την επιλογή να την παρατείνει κατά ένα έτος.
Η FC Hermannstadt ήταν η δεύτερη ομάδα στη Ρουμανία, με τον Mustiver να φοράει το πουκάμισό του. Ο μέσος κέρδισε το ρουμανικό τρόπαιο το 2013 με τον Petrol Ploesti. Σύμφωνα με την ομάδα της CPU, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 9 παιχνίδια και έπεσε από τον πάγκο τέσσερις φορές. Ο Mustivar, ο δεύτερος δολοφόνος που έφυγε από την CPU αυτό το χειμώνα, δεν έχει σημειώσει καν γκολ για τον Hermannstadt.
Η Sony Mustiver έχει παίξει στη Γαλλία μέχρι στιγμής, επίσης για τις ομάδες Bastia και Orleans και έχει μεταφερθεί από την Petrol στο MLS, Sporting Kansas City. Μετά από 3 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, επέστρεψε στην παλιά ήπειρο στο Neptune Bagh στο Αζερμπαϊτζάν, όπου έπαιξε για δύο χρόνια πριν μετακομίσει στην FC Hermannstadt.


Wilmot Chandler

“Εξερεύνηση. Ειδικός στο Διαδίκτυο. Επαγγελματίας μπύρας. Alcoholaholic. Κοινωνικά μέσα geek. Εσωστρεφής. Εραστής τροφίμων. Μελλοντικό είδωλο εφήβων”


Source