“Παναθηναϊκός” – “Αστέρας” – 0-0. Δεν μπορούσε να “σκοτώσει” τους τραυματίες στο σπίτι

Ο Αστέρας είχε μεγάλες πιθανότητες στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε δύο «καθαρούς» γύρους, και οι δύο έθεσαν ένα «άχρωμο» πόδι στο «πεδίο» του «Αράκελου Νικολαΐδη», όπου οι καλεσμένοι ήταν μεγαλύτεροι.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, που προβλήθηκε λίγες ώρες πριν από το σταυροδρόμι του, ο παίκτης του Παναθηναϊκού με προβλήματα κλήθηκε εναντίον του coronavirus, Asteras, ο οποίος προφανώς έφτασε στην Αθήνα με αποφασιστικότητα.

Αυτά είναι τα στοιχεία που δημιούργησαν τη σκηνή στο Στάδιο Αποστόλου Νικολαΐδη του Λεωφόρου, με τις δύο ομάδες να παραμένουν 0-0 στο 14ο παιχνίδι του Σούπερ Λιγκ της Interwetten.

Τα Arcade είναι καλύτερα σε ένα αρκετά μεγάλο μέρος του αγώνα, οι «πράσινοι» δεν είχαν καθόλου δημιουργικότητα, φαινόταν πάντα σαν ένα κλικ με τον Asteras և ξεκίνησε το 2021 με κακό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από τις γενικές συνθήκες.

Πώς ξεκίνησαν;

Δεδομένων των απουσιών και των περιπτώσεων του κοροναϊού, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ντίντι σε τερματοφύλακες, απαιτήθηκε η ουγγιά Ju ως δεξί-πίσω, ο Σενκέφελντ-Πουγκούρα ως αναστολέας, και η άγαρτις Ζαγκ ως αριστερά. Ο Φραν Βέλετ, όπως και στην Τούμπα, βρισκόταν στη μέση με τον Αλεξανδρούπουλο, և Ο Μπουζούκι έλαβε επίσης το πρώτο γκολ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο «τριφύλλι» της Μπολόνια. Ο Carlitos προτιμήθηκε από τη Makenda · είχε την υποστήριξη του Aitor A Hajiovanani.

Ο Αστέρας ξεκίνησε από τον Παπαδόπουλο σε τσαμπιά, και ο Κότσιρας, ο Σουάρεζ, ο Καστάνιο և Αλβαρέζ – 4-2-3-1. Οι δύο μέσοι της Arcades που ήταν στην άμυνα, 4-4-4, ήταν οι Valiente και Munafon, ενώ οι Riera, Sito και Crespi ήταν οι μόνοι που έπαιξαν με τους Barrales.

Στοιχεία ελέγχου Asteras, Panathinaikos

Η ομάδα της Τρίπολης είχε απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στον Απόστολο Νικολαΐδη. Είναι προφανές ότι έπρεπε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στην οποία το “τριφύλλι” απουσίαζε κοροναϊό, πέτυχε πολύ. Αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να πάρει την μπάλα με το υψηλότερο ποσοστό κατοχής, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσαν να χτυπήσουν τη δεξιά πλευρά του Πανατιναϊκού, όπου πρέπει να παίξει ο Ju, ο Asteras ήταν πολύ θετικός. Οι “Πράσινοι” έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που παρέμεινε σε υψηλή αμυντική θέση, είχε τη σωστή οργάνωση, αμυντικές αντιδράσεις κοντά στα σύνορά της, από τη στιγμή που ολόκληρη η Μπολόνια απουσίαζε, όλα έγιναν πολύ περισσότερα. Είναι δύσκολο για ένα τριφύλλι.

Ο Ian Anis Buzukis, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στην 11η ομάδα μετά από ένα τέταρτο, προσπάθησε να αποφύγει την επίθεση του Παναθηναϊκού με τις απρόβλεπτες ενέργειές του, αλλά ήταν αρκετά δύσκολο για την ομάδα της Μπολόνια να βρει απειλή για τον Παπαδόπουλο. Ο Αρκάδες έσπευσε να χαίρεται στο 34ο λεπτό, όταν ο Κρέσπη σκόραρε με ένα τραχύ σουτ, αλλά ήταν οφσάιντ στον γύρο, αφήνοντάς τον 0-0. Σε μια υπέροχη μέρα, οι επισκέπτες είχαν το Σίτο στα αριστερά, αλλά καθώς έφτασαν, κινδύνευαν να παραχωρήσουν ένα γκολ. Στο 39ο λεπτό από το στατικό στάδιο από τα αριστερά, ο Carlitos έκανε το πρώτο σουτ και ο Puguras, ο δεύτερος σχεδόν στη γραμμή, έστειλε την μπάλα έξω. Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Χατζηγκιβάννης έχασε μια καλή στιγμή για το “τριφύλλι” από τη σειρά του Aitor στην κλειστή γωνία.

Ο Διοδής κράτησε τη συνάντηση στο μηδέν

Το “Παναθηναϊκός” δεν είχε δυναμική στα άκρα, όπως έδειξε το σχέδιο παιχνιδιού του. Ο Χατσιβιβάνης և “Aitor” δεν βρήκε καλή μέρα – δεν είχε θέση να τρέξει με τον τρόπο που ήθελαν. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Janis Anis Buzukis, ο οποίος είχε περισσότερα προβλήματα, ήθελε να δει το γήπεδο όσο μπορούσε, για να βρει μέρη, αντικαταστάθηκε από τον Ιωαννίδη, ο οποίος πήγε στα δεξιά και ο Aitor κινήθηκε πίσω από τον Carlitos για να βοηθήσει περισσότερα από εκεί. Ο Asteras, ωστόσο, είχε μια μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου μετά το ασταθές πυροβολισμό του Diudis, το οποίο επέστρεψε, ο Έλληνας τερματοφύλακας ακολούθησε με τα πόδια του, διορθώνοντας τη δική του κακή επιδίωξη.

Η αλλαγή που έκανε η Μπολόνια και πάλι δεν επηρέασε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, και ο Velet և Alexandrapoulos ήταν οι πιο δραστήριοι από την άποψη των «πράσινων» στη μέση, και οι δύο παρέμειναν στο κέντρο 4-2-3-1. Η ένταση του παιχνιδιού αυξήθηκε καθώς τα λεπτά πέρασαν σε և 80 Asteras έχασε τεράστιες ευκαιρίες. Αρχικά στο 72ο λεπτό, όταν ο Luis Fernandez κυνηγούσε από την επιθετική θέση αντί να σκοράρει ένα πολύ εύκολο γκολ, ενώ στο 80ο λεπτό, ο Capilla ανάγκασε τον Diudis να κάνει μια εξαιρετική δράση για να διατηρήσει το γκολ άθικτο. Ο Αθανασόπουλος πήγε στον αγώνα, έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τις μεταγραφές, με τον γενναίο τρόπο που έπαιξε, αλλά το παιχνίδι δεν άλλαξε, το παιχνίδι τελείωσε 0-0.

Τα έργα και των δύο ομάδων.

Παναθηναϊκός. Diudis, Ju Uankar, Velet, Senkefeld, Carlitos (76 ′ Makenda), Hatsgiigiovanis, Buzuki (65 ′ Ioannidis), Aitor (82 ′ Athanasakopoulos), Puguras, ar agaritis, Alexandropoulos

Αστέρας ΤρίποληςΠαπαδόπουλος, Cotsiras, Alvarez, Suarez, Castanio, Valiente, Munafo (90 ′ Borja Fernandez), Sito (63 ′ Kapia), Riera (63 ′ Luis Fernandez), Crespi (87 ′ Tilica), Ba

πηγή: gazzetta.gr

Source