Πανδημικές Νοσοκόμες: Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή

Ο Oğuz Köse, νοσοκόμα σε καραντίνα στο Κρατικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έκανε ένα τηλεφώνημα από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΩΣ ΜΟΣΧΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΡΕΙΑ!

Οι μη ρεαλιστικές ειδήσεις που γίνονται εναντίον της κοινότητάς μας στο κοινό και σε ορισμένους ιστότοπους ειδήσεων μας κάνουν ακόμα πιο αναστατωμένους.
Σε αυτές τις μέρες που χρειαζόμαστε περισσότερο το ηθικό, παρακαλώ μην χαλάσετε το κακό ηθικό μας των εργαζομένων στον τομέα της υγείας με αβάσιμα νέα.
Είμαστε κι εμείς άνθρωποι !!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ από σάρκα και οστά όπως όλοι οι άλλοι,
Όλοι οι συνάδελφοί μας στο τζαμί μας έχουν αποδείξει ότι ο καθένας από εμάς είναι ένας φοβισμένος ήρωας στον τομέα του, καθώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του Covid 19, σαν έναν ατελείωτο πόλεμο.
Τις τελευταίες εβδομάδες, ο εφιάλτης του Covid 19 κατέρρευσε στην κοινότητά μας σαν εφιάλτης,
Είναι αυτονόητο ότι ένας συνάδελφος ή οι φίλοι μας σε άλλες επαγγελματικές ομάδες δεν πρέπει να μολυνθούν με τον ιό Covid 19.
Αγαπητοί άνθρωποι,
Μπήκαμε στον 10ο μήνα στον αγώνα μας εναντίον του Covid 19,
Όπως πάντα, συνεχίζουμε τον ηρωικό μας αγώνα για να θεραπεύσουμε τους ασθενείς μας εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα, μέρα και νύχτα, διακοπές και Πρωτοχρονιά, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία των πολιτών μας. Αυτός ο αγώνας? θα συνεχιστεί χωρίς ένα βήμα πίσω, χωρίς φόβο, κουρασμένος ή κουρασμένος.
Προς το παρόν, μάθαμε με λύπη ότι οι δύο αγαπητοί μας φίλοι και ένας συνάδελφος νοσοκόμα έχουν μολυνθεί από τον ιό Covid 19 και λυπούμαστε πολύ για ολόκληρη την Κοινότητα.
ΕΠΙΘΥΜΩΝΤΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, που έχουν μολυνθεί από τον ιό Covid 19,
Θα είναι η μεγαλύτερη μας ευτυχία να βλέπω τους άλλους συναδέλφους μου και τις οικογένειές τους που έρχονται σε επαφή με εμάς σε καραντίνα στα ξενοδοχεία με υγιή τρόπο.
Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητοί άνθρωποι,
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι εμείς οι επαγγελματίες υγείας δεν καταφέραμε ποτέ να εργαστούμε ως πλήρες προσωπικό.
ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, αυτήν τη στιγμή αγωνιζόμαστε με πιο ατελές προσωπικό
Οι καθημερινές ώρες εργασίας μας έχουν ξεπεράσει τις 17 ώρες.
Αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε Νοσηλευτές και γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να καταπολεμούμε τις ασθένειες. Ακόμα κι αν είμαστε λυπημένοι, κανείς δεν πρέπει ΠΟΤΕ και ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ότι ο αγώνας μας με τις υψηλότερες επιδόσεις μας θα συνεχιστεί αδιάκοπα με την επαγγελματική μας πίστη και συνείδηση ​​χωρίς να χάσουμε τα κίνητρά μας.
Η τρέχουσα μεγαλύτερη και πιο ειλικρινή Προσευχή μας. Εναπόκειται στους μολυσμένους φίλους, οικογένειες και φίλους μας σε άλλα επαγγέλματα να ανακάμψουν νωρίς και να επιστρέψουν σε εμάς με υγιή τρόπο.
Το αίτημά μας από τους ανθρώπους μας είναι:
Για να μην κάνουμε αυτή τη δύσκολη διαδικασία ακόμη πιο δύσκολη για εμάς, λάβετε υπόψη τους κανόνες προστασίας ΣΟΒΑΡΑ ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη διαδικασία και μαζί, εμείς και εσείς μπορείτε να περάσουμε καλές μέρες.
Δεν θέλω καν να σκεφτώ διαφορετικά ..
τις καλύτερες ευχές
Oguz Kose

.Source