Πανδημικοί γιατροί: “Μην κρύβετε ότι είστε σε επαφή!”

Οι γιατροί πανδημίας Yağmur Aldağ και Emre Vudalı μοιράστηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάλεσαν: “Παρακαλώ μην κρύψετε ότι είστε σε επαφή!”

Πανδημικοί γιατροί:

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Δρ. Πανδημικό Κέντρο του Δρ. Burhan Nalbantoğlu. Yağmur Aldağ και Dr. Ο Emre Vudalı έκανε μια αξιοσημείωτη ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αύξηση στη χώρα Κορωνοϊός Στο πλαίσιο των περιπτώσεων, οι γιατροί που μοιράστηκαν μια ανάρτηση, “Μην κρύβετε ότι είστε σε επαφή! Μην φοβάστε να πείτε ότι είστε σε επαφή! Μην συνεχίζετε την κανονική σας ζωή, ακόμα κι αν είστε σε επαφή! ” που ονομάζεται.

Στην κοινή χρήση, οι γιατροί, οι οποίοι δήλωσαν ότι η ομάδα ελέγχου επαφής δούλευε με όλη τους τη δύναμη, τους είπαν ότι συχνά δούλευαν με 1 ώρα ύπνου και ότι δεν μπορούσαν να φτάσουν παντού.

Οι γιατροί πανδημίας Aldağ και Vudalı χρησιμοποίησαν τις ακόλουθες δηλώσεις: «Βοήθεια… αν χρειάζεστε, σκεφτείτε τους, ρωτήστε τι να κάνετε! Εάν δεν μπορείτε να το φτάσετε, δοκιμάστε ξανά … Όσο δεν το κρύβετε, δεν είναι τίποτα να ντρέπεται! Συχνά, προσπαθούν να κρυφτούν για να μην κλείσουν το χώρο εργασίας λόγω οικονομικών συνθηκών!

Μην …

Δεν θα έχετε ούτε υπάλληλο ούτε χώρο εργασίας μετά!

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορούμε να επιτύχουμε μαζί μέσω της συνεργασίας … “

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source