Παντρεύτηκε στις 15, έγινε μητέρα στις 16, ο άντρας δεν μπορούσε να αντέξει τη βία στις 20, ήθελε να πεθάνει

Αφού πήδηξε από τον 3ο όροφο για να πεθάνει στην Άδανα, η νεαρή γυναίκα, της οποίας τα δύο πόδια, το χέρι και η μέση ήταν σπασμένα, περιέγραψε τη βία που βίωσε στα δάκρυα. Δηλώνοντας ότι ο σύζυγός της την απήγαγε όταν ήταν 15 και ότι ήταν μητέρα στην ηλικία των 16 ετών, η Φάτμα Μπέμπεκ είπε: «Με χτυπούσε κάθε μέρα με μια ζώνη και μια σκούπα. Στο τελευταίο περιστατικό, επρόκειτο να με σκοτώσει πιέζοντας το λαιμό μου, δάγκωσε το χέρι και το πόδι μου, χτύπησε επίσης τα παιδιά μου, δεν μπορούσα να σταθεί και ήθελα να πεθάνω. “
Η Φάτμα Μπέμπεκ (20), η οποία ζει στην Περιφέρεια της 19ης Μαΐου στην κεντρική περιοχή της Γιουρέιρ, δεν μπορούσε να αντέξει τη βία του συζύγου της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον 3ο όροφο του σπιτιού της στην οδό 1045 Street. Η Fatma Bebek στάλθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Seyhan μετά την πρώτη της παρέμβαση στο Κρατικό Νοσοκομείο Yüreğir. Εδώ, διαπιστώθηκε ότι τα δύο πόδια, το δεξί χέρι και η μέση του μωρού ήταν σπασμένα, και χειρουργήθηκε. Το λευκόχρυσο ήταν προσκολλημένο στη μέση του μωρού. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία συνέλαβε τον ξυλοδαρμό σύζυγο Şahin Bebek (31). Ο ύποπτος, ο οποίος στάλθηκε στο δικαστήριο, συνελήφθη.

«Ήμουν κουρασμένος από ξυλοδαρμούς και βία τώρα»

Δηλώνοντας ότι ο σύζυγός της είναι 11 χρόνια μεγαλύτερος από αυτήν, η Fatma Bebek είπε: «Με απήγαγε στην ηλικία των 15. Εκείνη την εποχή ήμουν πολύ νέος και έπεσα για αυτό. Έγινα μητέρα σε ηλικία 16 ετών. Αλλά μια μέρα δεν μου έδειξε το πρόσωπό του. Για 5 χρόνια με χτύπησε με ξύλο, ζώνη και σκούπα. Κατέστρεψε τη ζωή μου. Χτύπησε επίσης τα παιδιά μου. Δεν είχαμε μια ωραία μέρα για μια μέρα. “Δεν έχω πει σε κανέναν μέχρι σήμερα, αλλά τώρα είμαι κουρασμένος από ξυλοδαρμούς και βία.”

“Νόμιζα ότι ήμουν νεκρός”

Η νεαρή γυναίκα εξήγησε την τελευταία βία ως εξής:
«Η γυναίκα μου μου είπε« πάμε στο κέντρο υγείας »και είπα εντάξει. Η μικρή μου κόρη φοβόταν πολύ γιατί ο σύζυγός μου φώναζε τόσο πολύ στο σπίτι και μου έκανε βία. Το παιδί μου δεν με άφησε αγκαλιασμένο και είπα στη γυναίκα μου, άσε με να σιγήσω το παιδί, ας πάμε. Εκείνη την εποχή, πήρε το αγόρι από την αγκαλιά μου και το πέταξε στο κάθισμα, και είπα να φύγετε από την κόρη μου. Άφησε την κόρη μου και το τράβηξε από τα μαλλιά μου, δάγκωσε το χέρι μου και έσφιξε το λαιμό μου, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πιέζει το λαιμό μου με το ένα χέρι και το χτύπησε με τον ίδιο τρόπο. Ακριβώς καθώς επρόκειτο να πάρω την ανάσα μου, το χέρι του επάνω ορόφου ήρθε και τον έβγαλε από έξω και έξω από το δωμάτιο και μετά κλειδώθηκε η πόρτα. “

“Κομμάτι του ποδιού μου και άρπαξα τη σάρκα μου”

Η Φάτμα Μπέμπεκ είπε ότι ο σύζυγός της πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι και φώναξε, «Άνοιξε την πόρτα, θα τον σκοτώσω» και είπε, «Έχω δώσει, ρίχνω το μαχαίρι στο χέρι του, θα ανοίξω την πόρτα έτσι Φώναξα για βοήθεια, αλλά εξακολουθούσε να χτυπάει. Έχω βιώσει αυτά τα γεγονότα πολλές φορές, με χτύπησε με μια ζώνη, ξύλο και σκούπα, είμαι ήδη σε αυτήν την κατάσταση εξαιτίας του. Θα διαμαρτυρηθώ, στις εκείνη τη φορά η πεθερά μου βγήκε από το παράθυρο και είπε, “Εάν παραπονεθείτε, θα κάνει κάτι σε εσάς. Ήμουν θυμωμένος, εντάξει, είπα ότι δεν θα παραπονεθώ.

“Δεν έχω καμία δύναμη να αντέξω τη βία”

Δηλώνοντας ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή δεν είχε δύναμη να αντέξει τη βία, το μωρό είπε: «Έτρεξα στην οροφή και έπεσα κάτω γιατί δεν είχα πλέον τη δύναμη να υπομείνω τη βία. Με απήγαγε, παντρεύτηκα στα 15 και έγινε μητέρα στα 16. Δεδομένου ότι ήταν τοξικομανής, με πήγε στο κέντρο υγείας και μου συνταγογράφησε φάρμακα. «Στη συνέχεια πωλεί αυτά τα φάρμακα σε υψηλότερη τιμή και αγοράζει ναρκωτικά με αυτά τα χρήματα», είπε.
Η Fatma Bebek είπε ότι παραπονέθηκε για τον άντρα της, ότι θα χωρίσει και θα ζητούσε την επιμέλεια των παιδιών της.

Source