ΠΑΟΚ. Η Esiti είναι επίσης στο δρόμο για έξοδο. Πηγαίνει στον μέσο.

Στο τρέχον παράθυρο μεταφοράς, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει δύο παίκτες, ένας για επίθεση και ένας για μέση.

Ταυτόχρονα, ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται τις παραχωρήσεις των παικτών του που παίζουν στην ίδια θέση. Σύμφωνα με αυτόν Αθλητισμός:, εκτός από τη Νίκα Νίνουα, η οποία απέχει πολύ από την αναγνώρισή της στην Ανόρθωση, το παρελθόν του Ντικέφαλου θα είναι επίσης Άντερσον Ασίτι,

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα Νιγηριανά LM από τις τουρκικές ομάδες, επομένως οι αναφορές των LM για το Galatasaray στη γειτονική χώρα δεν ήταν τυχαίες. Τις τελευταίες 24 ώρες, υπήρξε έντονη κινητικότητα στην περίπτωση της Esiti, η οποία ήρθε στον ΠΑΟΚ με μεγάλες φιλοδοξίες το 2019, αλλά απέτυχε να δικαιολογήσει τους κατοίκους του Δικαίφαλου που το εξέλεξαν.

Ο Pablo Garcia δεν βασίζεται στην Esiti, η οποία έχει παίξει 41 παιχνίδια σε όλους τους διαγωνισμούς, με ένα λευκό πουκάμισο για μόλις 90 λεπτά, έδωσε το πράσινο φως για την παραχώρησή του και ο Ninua θα πει το τελικό “ναι” στην Ουρουγουάη μόλις ο ΠΑΟΚ περάσει τον μέσο. το πρόβλημα με το οποίο διαπραγματεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ. Ερευνα. Η Σοφία του FFP ինչ Τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ για να απαλλαγεί από το ροχαλητό του

Επιπλέον, σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, οι συνομιλίες για την Ανόρθωση με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Οι Κύπριοι θα πρέπει να πληρώσουν περίπου 100 χιλιάδες ευρώ για να καλύψουν μέρος του μισθού του 21χρονου Γεωργιανού άσσο.

Το μόνο που μένει για την ολοκλήρωση της “συμφωνίας” είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ, η οποία, όπως προαναφέρθηκε, “οδηγεί” τη διαδικασία απόκτησης ενός παίκτη που παίζει στο κέντρο.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ντικέφαλος μετακόμισε επίσης για να αποκτήσει έναν μέσο το καλοκαίρι, αλλά μετά την ανακοίνωση της μεταφοράς του Stefan Swab, δεν μπορούσε να φέρει άλλο παίκτη, καθώς οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Philip Brandaric δεν τελείωσαν με επιτυχία. Η Κροατία έκλεισε τελικά τον Al A. .n.

Προς το παρόν, το σχέδιο του ΠΑΟΚ είναι να επιτρέψει στον Nino և Esiti να φέρει έναν άλλο μέσο στη Tumba, ο οποίος θα λάβει ένα βασικό πουκάμισο.

,Source