Παράνομες στοιχηματικές επιχειρήσεις σε 3 επαρχίες: 22 ύποπτοι συνελήφθησαν

Διαφήμιση

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε η Γενική Εισαγγελία της Adana, οι αστυνομικές ομάδες ξεκίνησαν μια προσπάθεια να καταστρέψουν την εγκληματική οργάνωση που έκανε παράνομα στοιχήματα στο Διαδίκτυο στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ).

Με τη σύλληψη 9 ακόμη υπόπτων για την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη και το Osmaniye με έδρα την Αντάνα στις 2 Μαρτίου, ο αριθμός των κρατήσεων αυξήθηκε σε 62.

22 ύποπτοι συνελήφθησαν

Από τους 62 υπόπτους που μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο μετά τις ενέργειές τους στο αστυνομικό τμήμα, 22 συνελήφθησαν από τον δικαστή που ήταν εν υπηρεσία και οι άλλοι ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι, 10 από αυτούς υπό τον όρο δικαστικού ελέγχου.

Αστυνομικές ομάδες πραγματοποίησαν ταυτόχρονη επιχείρηση την αυγή στη Σμύρνη και στο Οσμάνιγιε, καθώς και στην Αντάνα, για να συλλάβουν 72 υπόπτους των οποίων οι ταυτότητες και διευθύνσεις που εντόπισαν στις 2 Μαρτίου, και 53 ύποπτοι συνελήφθη.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια

.Source