Παράνομη επιχείρηση μεταναστών στην ΤΔΒΚ: συνελήφθησαν 26 παράτυποι μετανάστες

26 παράτυποι μετανάστες συνελήφθησαν στην επιχείρηση κατά των παράνομων μεταναστών από τις ομάδες της Ακτοφυλακής της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ).

Βόρειος Κύπρος Τουρκική Δημοκρατία (ΤΔΒΚ) Διοίκηση ακτοφυλακής 26 παράτυποι μετανάστες συνελήφθησαν στην επιχείρηση κατά των παράνομων μεταναστών από τις ομάδες τους.

26 παράτυποι μετανάστες που πιάστηκαν σε μια καταιγίδα στη Μεσόγειο, συνελήφθησαν από τη Διοίκηση των Ακτοφυλακών της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) σε επιχείρηση κατά των παράνομων μεταναστών. Ως αποτέλεσμα της επιχείρησης, αναφέρθηκε ότι συνολικά 26 παράτυποι μετανάστες, 2 γυναίκες, 1 παιδί και 23 άνδρες, προσγειώθηκαν με ασφάλεια. Αναφέρθηκε ότι οι διακινητές ανθρώπων που ονομάζονται YDG (45) και MA (24), οι οποίοι έφεραν παράτυπους μετανάστες στο νησί με βάρκα ζωδιακού κύκλου, εντοπίστηκαν κοντά στο ακρωτήριο Koruçam και πιάστηκαν από στοιχεία της Ακτοφυλακής. Αναφέρθηκε ότι οι λαθρέμποροι συνελήφθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Girne. Η αστυνομική έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Πηγή: Πρακτορείο Ειδήσεων Demirören

.Source