Παράταση περιοριστικών μέτρων έως τις 18 Ιανουαρίου στη Δυτική Αττική, Κοζάνη, Ροδόπη, Κάλυμνος

Λεπτομερείς πληροφορίες. Τι κλείνει και τι κλείνει;

Παράταση πρόσθετων περιοριστικών μέτρων έως τις 18 Ιανουαρίου στον Ασπρόπυργο, στους Δήμους Ελευσίνας Δυτικής Αττικής, στην Εορδαία, στους δήμους Κοζάνης ոզ Κοζάνης Βοΐου, στο δήμο Αριανόπη, στην περιοχή Στρόφι, στην κοινότητα Β

Ειδικότερα, μετά την ειδική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Δράσης Πολιτικής Άμυνας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα, τα οποία εμφανίστηκαν σε αυτούς τους τομείς με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Άμυνας, Διαχείριση Κρίσεων Νίκος Χαρταλίας, η σχετική πρόταση արդյունքում Εθνική ομόφωνη συμφωνία. Κατά του Covid-19 Coronavirus, λαμβάνοντας υπόψη τα ευρήματα, την ηλικιακή διαστρωμάτωση του πληθυσμού, τα αποτελέσματα των δοκιμών data δεδομένα διερεύνησης Τα ακόλουθα περιοριστικά μέτρα εφαρμόζονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Λόγω της Εορδαίας, των δήμων Κοζάνης և Βοΐου, του νομού Κοζάνης, της Δυτικής Μακεδονίας, του Ασπρόπυργου, της Στρόφης, της Νέδας, του Αγιοχωρίου communities Ίδιος του δήμου Αρίων, Έξοδος από Εορδαία, Κοζάνη և

: 00 π.μ. 18: Από 00 έως 05: Το 00 απαγορεύει οποιαδήποτε μετακίνηση πολιτών, εκτός από τους υπαλλήλους που θα μπορούν να μετακινούνται από το σπίτι στην εργασία μόνο με την αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους – αντίστροφα.
Αναστολή θρησκευτικών τελετών.

Αναστολή καταστημάτων (λιανικής, κ.λπ.).

Παρέχεται!

Από την Αττική, τη Δυτική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Νότιο Αιγαίο για την παροχή βασικών αναγκών για τους κατοίκους (τρόφιμα, φάρμακα κ.λπ.), για κάθε είδους βοήθεια σε περίπτωση χρόνιων ασθενών και ταλαιπωρίας.

Φροντίστε την περιφερειακή διοίκηση πυροσβεστικών υπηρεσιών στην Αττική, τη Δυτική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Νοτιο Αιγαίο, εάν είναι απαραίτητο, πού και πότε να βοηθήσετε το προσωπικό.

Επίβλεψη όλων των απαραίτητων ενεργειών της Αστυνομίας της Γενικής Διεύθυνσης Αστυνομίας Αττικής (ΓΑΔΑ) του Τμήματος Γενικής Εδαφικής Αστυνομίας (GAPDA) Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Συμμόρφωση με τους γεωγραφικούς περιορισμούς του σπιτιού των κατοίκων.

Τα προαναφερθέντα περιοριστικά μέτρα ισχύουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, στις 06:00. Από 00 έως Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, όταν η Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας από το Coronavirus Covid-19 θα συνέλθει για να αξιολογήσει τα εθνικά δεδομένα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Source