Παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για πανερμανιακές εξετάσεις το 2021

Ανακοίνωση υπηρεσίας εξέτασης

Στις παναρμενικές εξετάσεις το 2021 Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων παρατείνεται έως το 2021. 9 Απριλίου, Παρασκευή, 6 μ.μ. 00, σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας εξέτασης του τμήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Επιστημών, Αθλητισμού և Νεολαίας

Τονίζεται ότι οι υποψήφιοι που πάντα υπέβαλαν την αίτησή τους και θέλουν να την αλλάξουν, θα μπορούν να το κάνουν από την Τετάρτη 7 Απριλίου, στις 8 π.μ. Από το 00 μέχρι το τέλος ολόκληρης της διαδικασίας, την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, στις 6 μ.μ. Στις 00

Μετά τις αντιδράσεις, το πρόγραμμα των παναρμενικών εξετάσεων άλλαξε. Παρακολουθήσουν αυτό.

Η διαδικασία ακύρωσης προηγούμενης αίτησης μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στην κατάλληλη επιλογή. Οι υποψήφιοι θα πρέπει στη συνέχεια να υποβάλουν εκ νέου την αίτησή τους αφού πραγματοποιήσουν τις αλλαγές που θέλουν.

Καμία αίτηση δεν θα υποβληθεί μετά από αυτήν την προθεσμία և δεν θα αλλάξει. Οι υποψήφιοι καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου αίτησης, η εξεταστική υπηρεσία θα διενεργήσει όλους τους απαραίτητους ηλεκτρονικούς ελέγχους και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και η διαδικασία πληρωμής των τελών εξέτασης. Τα έξοδα των εξετάσεων θα καταβληθούν επίσης ηλεκτρονικά μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας εφαρμογής.

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά την περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, κάθε μέρα στις 9 το πρωί. Στην περίοδο από το 00. 20 20 το βράδυ. Το 00 λειτουργεί στο Call Center της Εξεταστικής Υπηρεσίας (τηλ.: 22582933/22582934) για την υποστήριξη όσων ενδιαφέρονται για τη διαδικασία εγγραφής και υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Source