Παρά τις εντολές, άνοιξαν ένα κλαμπ στη Λάρνακα με τρεις DJ

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ μια αστυνομική επιχείρηση στην επαρχία Λάρνακας για παράνομες δραστηριότητες του ιδρύματος, ιδίως το νυχτερινό κέντρο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αποδείχθηκε ότι οι εν λόγω περιοχές λειτουργούν κρυφά, έτσι ώστε η εργασία της να μην είναι κατανοητή. Όταν μπήκαν στην περιοχή των μελών της αστυνομίας, αποδείχθηκε ότι δούλευε γιατί μεταδίδει μουσική μέσω ηχείων, ενώ εντοπίστηκαν τρία άτομα που δούλευαν ως DJ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 14 χορηγοί βρέθηκαν σε διαφορετικά μέρη εντός της περιοχής.

Και τα 17 από τα προαναφερθέντα άτομα απολύθηκαν από το δικαστήριο για παραβίαση του νόμου για την αφυδάτωση και ο υπεύθυνος της περιοχής αναφέρθηκε για τη λειτουργία της περιοχής κατά παράβαση του νόμου για την αφυδάτωση, καθώς και για εργασία χωρίς Άδεια CTO. χωρίς άδεια πώλησης αλκοολούχων ποτών, χωρίς άδεια για μεγάφωνο, έτσι επέτρεπε στους χορηγούς να καπνίζουν.

Λόγω της σοβαρότητας των εγκλημάτων εναντίον του υπευθύνου του κτηρίου, κινήθηκε σχετική ποινική υπόθεση και θα παραπεμφθεί αύριο στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για άμεση δίκη.

Source