Παρά το Kovid-19, οι Ρώσοι δεν εγκατέλειψαν την «τουριστική πρωτεύουσα» το 2020 – Kıbrıs Haberci

Κατά τη διαδικασία της νέας επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19), 1 εκατομμύριο 509 χιλιάδες 648 από τους 3 εκατομμύρια 512 χιλιάδες 910 τουρίστες που επισκέφτηκαν την Αττάλεια πέρυσι ήταν επισκέπτες από τη Ρωσία.

Η Αττάλεια, που είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου, ξεχωρίζει με τη θάλασσα, την άμμο, τον ήλιο, καθώς και τις ιστορικές και φυσικές ομορφιές της, τις αρχαίες πόλεις και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις διαμονής.

Στην πόλη, που φιλοξενεί εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, προσφέρθηκε μια ευκαιρία για υγιείς και ασφαλείς διακοπές στο πλαίσιο του «Προγράμματος πιστοποίησης ασφαλούς τουρισμού» που ξεκίνησε στη διαδικασία Kovid-19 υπό τον συντονισμό του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέταξε ο ανταποκριτής της ΑΑ από την Επαρχιακή Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού, 3 εκατομμύρια 512 χιλιάδες 910 τουρίστες επισκέφθηκαν την Αττάλεια πέρυσι.

Χάρη στα μέτρα που ελήφθησαν κατά την περίοδο της επιδημίας, η πόλη, η οποία έχει γίνει η διεύθυνση για υγιείς και ασφαλείς διακοπές, είναι η Ρωσία με 1 εκατομμύριο 509 χιλιάδες 648 τουρίστες, η Ουκρανία με 557 χιλιάδες 765 επισκέπτες, η Γερμανία με 346 χιλιάδες 319 τουρίστες, η Αγγλία με 211 χιλιάδες 881 επισκέπτες, 90 χιλιάδες 751 τουρίστες. Πολωνία.

“Οι κρατήσεις συνεχίζονται”

Ο klkay Atmaca, Πρόεδρος του Professional Hotel Managers Association (POYD), δήλωσε σε δήλωσή του στον ανταποκριτή της AA ότι ο τομέας έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία το 2020.

Επισημαίνοντας τη σημασία του «Προγράμματος Πιστοποίησης Ασφαλούς Τουρισμού» που ξεκίνησε υπό την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, η Atmaca είπε:

“Η Τουρκία, ο υγιής και ασφαλής τουρισμός αποκάλυψε ότι η εργασία θα είναι ένα παράδειγμα για τον κόσμο. Χάρη στα μέτρα που λάβαμε, οι επισκέπτες μας έφυγαν ικανοποιημένοι. Ξεκινήσαμε πέρυσι με δίσκους. Ωστόσο, ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μας, κανείς δεν περίμενε τον Kovid-19. Οι εγκαταστάσεις μας άνοιξαν με τα μέτρα που ελήφθησαν. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, προσφέραμε στους επισκέπτες μας μια υγιεινή και ασφαλή ευκαιρία διακοπών. Όπως κάθε χρόνο, η Ρωσία ήταν στην πρώτη γραμμή. Τόσο ο κοντινότερος προορισμός όσο και οι Ρώσοι αγαπούν την Αντάλια. “

“Οι Ρώσοι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Αττάλεια”

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουρκικής Υπηρεσίας Προώθησης και Ανάπτυξης Cem Kinay παρά το ξέσπασμα της Αττάλειας με επιτυχία στους τουρίστες εξέφρασαν οικοδεσπότες.

Τονίζοντας ότι οι τουρίστες από πολλές χώρες προτιμούν την Αττάλεια, ο Kınay είπε: «Ο προορισμός με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο είναι η Αττάλεια. Οι Ρώσοι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Αττάλεια. Η ατμόσφαιρα της Τουρκίας, το φαγητό, αγαπούν το ξενοδοχείο τους. Η Αττάλεια είναι πραγματικά ο πιο όμορφος, «all inclusive» προορισμός στον κόσμο. “All-inclusive” είναι το αγαπημένο σύστημα των Ρώσων. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Source