Παρακολουθήστε τη γιαγιά από το Trabzonspor, Living in Cyprus, Rebelled So

Ο Trabzonsporlu Nine κάλεσε τους παίκτες του Trabzonspor με την προφορά της Μαύρης Θάλασσας.

Η αποτυχία του Trabzonspor να αποκαλύψει το αναμενόμενο ποδόσφαιρο κάνει όλους αναστατωμένους από 7 έως 70.

Η βιντεοσκόπηση της γιαγιάς από την Trabzonspor, η οποία ζει στην Κύπρο, η οποία μαθαίνει να είναι 83 ετών, έλαβε μεγάλη αναγνώριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά το κακό ποδόσφαιρο του Nine Trabzonspor, «Δεν έγινε, ο γιος μου δεν το έκανε ποτέ. Δεν θέλω καθόλου αυτή τη δουλειά. Γι ‘αυτό αρρωσταίνω, πιστέψτε με. ” είπε.

Η γιαγιά μας από την Trabzonspor, η οποία μίλησε με τους παίκτες ποδοσφαίρου της Trabzonspor, είπε: «Όσοι θα παίξουν θα επικρατήσουν. Θα παίξουν σκληρά. Δεν θα τρώγονται. Είναι άχρηστοι όταν νικηθούν. Τους απορρίπτω από την έγκριση. Είναι επίσης τα παιδιά μου. Τα βλέπω όλα εδώ στην τηλεόραση. Βλέπω ότι ο Trabzon δεν μπορεί να παίξει. Θα τους μιλήσω Η 83χρονη γυναίκα μου, θα περάσω ξανά το κύκλωμα, θα παίξω καλύτερα από εσάς. Τι θα έκανες τότε; Ρωτάω. Απάντησε μου. Χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Εννέα, που επέστησε την προσοχή με την αγάπη της για την Trabzonspor, είπε: «Δεν πρέπει να ταπεινώσουν τον Trabzon. Το Trabzon είναι ψηλό επίπεδο. Είναι μια υψηλή επαρχία. ” Τελείωσε τα λόγια του λέγοντας.

.Source