Παρακολουθήστε το πρώτο επεισόδιο του TRT1 Bir Zamanlar Kıbrıs! Το Once Upon a Time in Cyprus κυκλοφόρησε το νέο νέο επεισόδιο του τρέιλερ!

Τρέιλερ επεισόδιο Once Upon a Time in Cyprus | βίντεο

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Το 1963, η οικογένεια εμπόρων τσίχλας Dereli, που έζησε τη χαρούμενη ζωή τους στην ειδυλλιακή γεωγραφία του νησιού, δέχτηκε επίθεση όπως και άλλες τουρκικές οικογένειες με την έναρξη των γεγονότων που ήταν γνωστά ως Bloody Noel. Ενώ τα μέλη της οικογένειας που χωρίζονται μεταξύ τους απομακρύνονται από τις πόλεις τους και ξεκινούν μια αναγκαστική μετανάστευση, ο Κεμάλ Ντερέλι, ο αρχηγός της οικογένειας, γίνεται ο ηγέτης χιλιάδων Τούρκων στο δρόμο της μετανάστευσης με την οικογένειά του. αγώνας για επιβίωση στην Κύπρο, έστειλε μια μυστική αποστολή στο νησί από την Τουρκία, ενώ η Άγκυρα θα αλλάξει την πορεία της εκδήλωσης στη Λευκωσία.

Η αγάπη της Άγκυρας, που μετατράπηκε σε μυστικό ήρωα στο νησί, και η αρραβωνιαστικιά του με την οποία χώρισε, συνδυάστηκε με λαχτάρα και τον αγώνα για ζωή, συνυφασμένη με την ιστορία της οικογένειας Ντερέλι. Ραούφ Ντενκτάς-Δρ. Οι Κούτσουκ και οι οικογένειές του, ο Μακάριος και άλλοι Έλληνες ηγέτες και το νησί γιασεμί της Κύπρου είναι πρωταγωνιστικοί.

.Source