Παρακολουθήστε το Evanescence να παίζει “Wasted On You” στο “Kimmel”

Το Evanescence πήρε Τζίμι Κίμελ Ζωντανά! για να παραδώσουν μια παράσταση του “Wasted On You”, που ξεκίνησε από το επερχόμενο άλμπουμ τους “The Bitter Truth”.

Η παράσταση είδε τα πέντε μέλη της μπάντας να εκτελούνται ξεχωριστά, σε περιοχές όπως η Καλιφόρνια, η Φλόριντα, η Γεωργία και η Γερμανία, με την τραγουδίστρια Amy Lee να παίζει σε ένα σαλόνι γεμάτο με διάφορες κούκλες και γεμιστά ζώα.

Παρακολουθήστε την παρακάτω παράσταση:

Το «The Bitter Truth» πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 26 Μαρτίου, σηματοδοτώντας το πρώτο άλμπουμ της ολοκαίνουργιας μουσικής από την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους με τίτλο το 2011.

Το “Wasted On You” ήταν η πρώτη γεύση που έλαβαν οι θαυμαστές του “The Bitter Truth”, που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Ο Evanescence το ακολούθησε με την κυκλοφορία των «The Game Is Over», «Yeah Right» και «Use My Voice».

Το τελευταίο είδε το συγκρότημα να προσλαμβάνει τους “The Pretty Reckless” Taylor Momsen, τον Halestorm’s Lzzy Hale για να συνεργαστούν στο τραγούδι.

Νωρίτερα το 2020, ο Lee συνεργάστηκε με το Bring Me The Horizon στο τελευταίο τους EP, «Post Human: Survival Horror». Εμφανίστηκε στο κομμάτι «Μία μέρα η μόνη πεταλούδα που θα μείνει στο στήθος σας καθώς προχωράτε στο θάνατό σας», την οποία συνέγραψε επίσης.

Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, ο Evanescence μοιράστηκε ένα εξώφυλλο του Cruel Summer της Bananarama

Source