Παρακολουθήστε το Once Upon a Time in Cyprus 4ο επεισόδιο (ΝΕΟ ΕΠΙΣΟΔΟΣ) Πέμπτη 22 Απριλίου

Μόλις μια φορά στην Κύπρο, το 4ο επεισόδιο λαμβάνει χώρα στις οθόνες παρακολούθησης. Στο 4ο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου Once Upon a Time in Cyprus, συναρπαστικά γεγονότα θα συναντηθούν με το κοινό με τη μορφή μιας πραγματικής προσαρμογής. Τα γεγονότα στο 4ο επεισόδιο της σειράς, που θα μεταδοθούν ζωντανά στο TRT 1 στις 20:30, θα παρακολουθηθούν με ενδιαφέρον. Προετοιμασμένο βάσει πραγματικών γεγονότων, το “Once Upon a Time in Cyprus” θα είναι απαραίτητο για τα απογευματινά βράδια με το δυνατό καστ, τη συγκλονιστική ιστορία και την επιτυχημένη παραγωγή του που αντικατοπτρίζει την περίοδο σε όλες τις λεπτομέρειες.

Το 4ο επεισόδιο του Bir Zamanlara Kıbrıs θα μεταδοθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στις 20:30 στο TRT 1 HD.

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ 4ο ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΠΟΡΕΣ

ΜΟΝΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Κεμάλ, από την Άγκυρα, και ο İnci, από την άλλη πλευρά, διασχίζει τον Ντέρβις με μια μεγάλη έκπληξη. Ο Κεμάλ αποκαλύπτει τη ζωή του για να σώσει τις ζωές του İnci-Müge και όλων των άλλων κρατουμένων. Από την άλλη πλευρά, όταν βλέπει τη θυσία του Κεμάλ, τον οποίο μόλις συνάντησε, συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει μια μακρόχρονη συντροφιά μαζί του. Ωστόσο, η πρώτη συνάντηση μεταξύ κατοίκων του Κεμάλ και της Άγκυρας θα ήταν πολύ σκληρή. Ενώ αποκαλύπτεται πώς επέζησε ο Ντέρβις, ο νέος του στόχος είναι να απαγάγει τον İnci και τον Müge από τον τόπο όπου κρατήθηκαν αιχμάλωτοι και να τους φέρει στο Κεμάλ.

Από την άλλη πλευρά, η Ayşe, η αρραβωνιαστικιά της Άγκυρας, έρχεται σε επαφή με τον αρραβωνιαστικό της για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό ως αποτέλεσμα της περιπέτειας που μπήκε κρυφά. Υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη στη συναισθηματική ιστορία των δύο εραστών: τις μέρες της Γερμανίας, όταν η Άγκυρα βρισκόταν σε μυστική αποστολή και η συνάντησή τους με τον Ayşe εμφανίστηκε στις οθόνες ως ιστορία αγάπης.

Οι δυνάμεις του Ραούφ Λευκωσίας Μακάριος κατέλαβαν τα κεντρικά γραφεία της Τουρκίας για την Μικρή και Δρ πτώση, αποφασίζει να παρέμβει στην Κύπρο. Θα μπορέσουν οι τουρκικοί αεριωθούμενοι να βοηθήσουν ενάντια στο χρόνο που τελειώνει, ενώ οι Τουρκοκύπριοι βάζουν τον πλούτο τους και αντιστέκονται;

Ο cinci και ο Müge έφυγαν από τη φυλακή για πρώτη φορά. Ο Ayşe, ο αρραβωνιαστικός της Άγκυρας, βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μεγάλης τρέλας για την αγάπη της.ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Κεμάλ, ο οποίος πιστεύει ότι η κόρη και η σύζυγός του έχουν σκοτωθεί, τώρα έχει μόνο έναν στόχο: να πάρει τον πατέρα του, του οποίου η κατάσταση επιδεινώνεται, και την ομάδα μετανάστευσης, η οποία σταδιακά μειώνεται, στην πόλη σκηνών που ιδρύθηκε από τους κατοίκους της Άγκυρας , σώος και αβλαβής. Ο Κεμάλ αποφασίζει να θυσιάσει τον εαυτό του για να περάσει από το σημείο ελέγχου. Αλλά υπάρχει κάποιος που το συνειδητοποιεί αυτό.

των συσσωρευμένων τραυματιών στη Λευκωσία, την Άγκυρα και το πτώμα της οικογένειας του κ. Μαγιόρ πηγαίνει σε αποστολή αυτοκτονίας για αποστολή στην Τουρκία · Ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής να πιέσει μόνος του στο νησί, να πάρει τους τραυματίες κατά την εξάλειψη του αεροσκάφους βοήθειας της Τουρκίας θα τους χρησιμοποιήσει σε μια μεγάλη κάρτα ατού στο χέρι. Η πηγή αυτής της κάρτας ατού είναι η Σοβιετική Ένωση. Θα δούμε τον Ankaralı ως Αζερικό Τούρκο όταν υπηρέτησε στη Σοβιετική Ένωση σε αυτό το επεισόδιο.

Ο cinci και ο Müge έφυγαν από τη φυλακή για πρώτη φορά. Ο αρραβωνιαστικός της Ankaralı, Ayşe, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μεγάλης τρέλας για την αγάπη της.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;

Η ζωή έχασε, η αγάπη που έσπασε και ο αγώνας για την ύπαρξη Το 1963, η οικογένεια εμπόρων τσίχλας Ντερέλη, που έζησε τη χαρούμενη ζωή τους στην ειδυλλιακή γεωγραφία του νησιού, δέχτηκε επίθεση όπως και άλλες τουρκικές οικογένειες με την έναρξη των γεγονότων που ήταν γνωστά ως αιματηρά Χριστούγεννα. Ενώ τα μέλη της οικογένειας που χωρίζονται μεταξύ τους απομακρύνονται από τις πόλεις τους και ξεκινούν την αναγκαστική μετανάστευση, ο Κεμάλ Ντερέλι, ο αρχηγός της οικογένειας, γίνεται ο ηγέτης χιλιάδων Τούρκων στο δρόμο της μετανάστευσης με την οικογένειά του. αγώνας για επιβίωση στην Κύπρο, έστειλε μια μυστική αποστολή στο νησί από την Τουρκία, ενώ η Άγκυρα θα αλλάξει την πορεία της εκδήλωσης στη Λευκωσία. Η αγάπη της Άγκυρας, που μετατράπηκε σε μυστικό ήρωα στο νησί, και ο αρραβωνιαστικός του, τον οποίο χώρισε, συνδυάστηκε με τη λαχτάρα και τον αγώνα για τη ζωή, συνυπάρχει με την ιστορία της οικογένειας Dereli.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;

Τα γυρίσματα της σειράς, τα οποία γράφτηκαν από τον Emre Özdür, τον Başar Başaran και σκηνοθετήθηκε από τον Hakan İnan, ξεκίνησαν πρόσφατα στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC), με το έντονο ενδιαφέρον των κατοίκων του νησιού.

Η σειρά “Once Upon a Time in Cyprus”, η οποία θα φέρει τον αγώνα για την ύπαρξη των Τουρκοκυπρίων στην οθόνη στο πλαίσιο ιστορικών γεγονότων, με βάση τα πραγματικά γεγονότα στο νησί, θα προβληθεί από το 1963, όταν τα γεγονότα της Κύπρου άρχισαν να εντείνονται.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΟΝΟ

ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΠΟΤΕ;

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κατά την οποία θα εμφανιστεί η οθόνη της νέας σειράς TRT 1 Once Upon a Time in Cyprus. Το 4ο επεισόδιο του Once Upon a Time στην Κύπρο θα μεταδοθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 και μπορεί να το παρακολουθήσει το κοινό.

Source