Παρακολουθούμε με σεβασμό τις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις

Ποδόσφαιρο Covid 19
Ποδόσφαιρο Covid 19

Λαμβάνοντας υπόψη την πολυαναμενόμενη προπόνηση, η Ένωση Προπονητών θέλει να απευθυνθεί στα μέλη της, προπονητές ποδοσφαίρου, σημειώνοντας ότι ο σεβασμός της προσωπικής υγιεινής և τα σεβαστά μέτρα προστασίας είναι καθήκον, αλλά ευθύνη για τον προπονητή.

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξε ένας μεγάλος αγώνας για το άνοιγμα του αθλήματος. Τώρα είναι η ώρα για τον αθλητισμό να επιδείξει την υψηλή αίσθηση ευθύνης και επαγγελματισμού των ανθρώπων στη βιομηχανία.

Σημειώνεται ότι θα ασκείται αυστηρός έλεγχος τόσο από την αστυνομία όσο και από άλλους αρμόδιους φορείς για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τα μέτρα.

Παρεμπιπτόντως, υπενθυμίζουν ότι εκτός από το τμήμα ποδοσφαίρου Α ‘& Β’, σε όλες τις άλλες κατηγορίες և μόνο η προπόνηση γυμναστικής επιτρέπεται σε ηλικία 5 ετών (χωρίς φυσική επαφή) σε 5 ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή / προπονητή. Μέχρι τρία ή πέντε άτομα μπορούν να προπονηθούν σε γήπεδο ποδοσφαίρου κανονικού μεγέθους ταυτόχρονα.

Επιπλέον, κατά την επιστροφή στην προπόνηση, τόσο οι προπονητές όσο και το προσωπικό և παίκτες άνω των 12 ετών πρέπει να υποβάλουν αρνητικό γρήγορο τεστ, ενώ μετά την πρώτη εβδομάδα 50 σε εβδομαδιαία βάση, το 50% του αθλητικού προσωπικού իկները αθλητές άνω των. 12 πρέπει να περάσουν μια εβδομαδιαία γρήγορη δοκιμή.

Source