Παραμένουμε πίσω από αυτό, γυρίζουμε το διακόπτη …

Χάσαμε την τελευταία μεταφορά της Ανόρθωσης և, γενικά τη δημιουργία φάσεων, αλλά γυρίζουμε τον διακόπτη և δείτε τον Απόλλωνα.

Αυτή είναι η ανάρτηση του στόχου …

Στην ΑΕΚ, δεν παίζουν πλέον εναντίον της Ανόρθωσης. Και αν το ήθελαν, βλέπετε, δεν θα μπορούσαν. Δεν κατάφεραν να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από το “Lady”, το αποτέλεσμα της κλήρωσης άφησε μια πικρή γεύση, αλλά δεν υπάρχει χρόνος να χάσουν.

Οι κάτοικοι της Λάρνακας έχουν ήδη ανοίξει τη σελίδα, γιατί αύριο θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα. Σε περίπτωση διψήφιας διαφοράς στον πρωταθλητή (10), αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα που δεν εξαργυρώνεται από τρεις πόντους θα καταγράφεται ως αποτυχία.

Είναι προφανές ότι η ΑΕΚ γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα του 24ου αγώνα, στην πραγματικότητα, το στάδιο «ir irio». Ταυτόχρονα, γνωρίζουν ότι για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να πλησιάσουν τα μέρη που παρέχουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε τέτοια παιχνίδια είναι απαραίτητο να βρούμε έναν τρόπο για “τρεις βαθμούς”. Μόνο τότε θα μειώσουν τελικά τις αποστάσεις.

“Εάν το NPP καταφέρει να εγκαταλείψει την Ευρώπη, θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα αυτή τη σεζόν. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, το λέω ξεκάθαρα », είπε χθες ο Σοφρόνης Αυγουστί, προφανώς μετρώντας την κατάταξη, αλλά αυτός – με τη δυναμική των υψηλότερων ομάδων των ομάδων του. “Δεν κρύβουμε, όλοι δουλεύουν σκληρά”, δήλωσε ο υποστηρικτής, εξηγώντας ότι η ομάδα θα διεκδικήσει όλους τους υπόλοιπους πόντους πριν από τον τελικό για να προχωρήσει με πόντους.

Ο Κύπριος προπονητής ήταν ικανοποιημένος με τις προσπάθειες των παικτών του, αλλά όχι στον τελικό, γιατί, όπως είπε, δεν είχε ξεκάθαρο μυαλό. Το έξυπνο είναι ότι το NPP έμεινε δημιουργικά πίσω, δεν έγινε τόσο απειλητικό όσο ήθελε.

Goal.com.cy:

,Source