Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε συννεφιά – Καιρός … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η υψηλή ελαφριά πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ αναμένεται λεπτή σκόνη την Παρασκευή και το Σάββατο.

Τοπικά προστιθέμενα σύννεφα θα εμφανιστούν σήμερα. Ο άνεμος είναι βορειοανατολικός νοτιοανατολικός, από μικρός έως μεσαίος, από 3 έως 4 Beaufort στα βορειοδυτικά με την ίδια ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτός που θα είναι λίγο χάος. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί κατά περίπου 20 βαθμούς στις χερσαίες ամ παράκτιες περιοχές և περίπου 12 βαθμούς στα βουνά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως καθαρός και στις βόρειες-βόρειες ακτές – τοπικά σύννεφα. Ο άνεμος θα είναι βορειοδυτικός-βορειοανατολικός, ασθενής στο βορρά-νότο, 3 Η Θάλασσα Μποφόρ θα είναι λίγο χαοτική. Η θερμοκρασία θα μειωθεί κατά περίπου 5 βαθμούς στην ξηρά, κατά 11 στην ακτή και κατά περίπου 3 βαθμούς στα ψηλότερα βουνά, όπου θα υπάρχει τοπικός παγετός.

Τοπικά συννεφιά θα παρατηρηθούν την Παρασκευή. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να κυμαίνονται σημαντικά, ξεπερνώντας τις κλιματικές τιμές πάνω από τον μέσο όρο, κυρίως στα βουνά της ενδοχώρας.

Θα υπάρξει τοπικά αυξημένη συννεφιά το Σάββατο, όπου είναι δυνατή η απομονωμένη βροχή στα βουνά. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να κυμαίνονται σημαντικά, ξεπερνώντας τις κλιματικές τιμές πάνω από τον μέσο όρο, κυρίως στα βουνά της ενδοχώρας.

Θα είναι νεφελώδης τοπικά την Κυριακή. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να κυμαίνονται σημαντικά, ξεπερνώντας τις κλιματικές τιμές πάνω από τον μέσο όρο, κυρίως στα βουνά της ενδοχώρας.

Source