Παρατήρησα ότι ο Πίλι ήταν κουρασμένος, το θεώρησα κατάλληλο να ξεκουραστώ

πανό99

Ο Πρωθυπουργός Σανέρ έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν και είπε ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα συνεχίσει να εφαρμόζεται στο πλαίσιο της απαγόρευσης από Δευτέρα έως Παρασκευή, αλλά ότι οι πολίτες μπορούν να λαμβάνουν υπηρεσίες από επιχειρήσεις εκτός από κλειστούς χώρους εργασίας.

Η Saner είπε ότι μεταξύ Δευτέρας και Παρασκευής, θα επιβάλλεται απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 20:00 το απόγευμα έως τις 05:00 το πρωί, μόνο το πρωί το πρωί θα παρέχονται βασικές υπηρεσίες όπως σταθμοί, αγορές, φαρμακεία και όλες οι επιχειρήσεις εκτός από φαρμακεία και αρτοποιεία έκλεισε την Κυριακή.

πανό134

Απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με την αλλαγή που έγινε στο υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός Saner είπε ότι το UBP έχει 19 βουλευτές και όλοι μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε καθήκον.

Ο Saner είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει πρόβλημα στο έργο του Ali Pilli, αλλά είναι γεγονός ότι παρατηρώ ότι ο κ. Pilli είναι κουρασμένος. Υπήρξαν συζητήσεις στην κοινωνία για τον εμβολιασμό τις τελευταίες ημέρες. Σε αυτό το πλαίσιο, νόμιζα ότι ο Ali Bey θα έπρεπε να ξεκουραστεί ».

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν μπορεί να ακολουθηθεί η ακριβής επιθυμητή μέθοδος σχετικά με τον εμβολιασμό και ότι πιστεύει ότι η κυβέρνηση πρέπει να είναι πιο σταθερή.

Υπενθυμίζοντας ότι μια έκθεση σχετικά με τον Ünal Üstel συνεχίζεται στην Εισαγγελία, ο Πρωθυπουργός Σάνερ είπε: «Διεξάγεται έρευνα για όχι μόνο έναν υπουργό αλλά και έξι υπουργούς. Κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί ένοχος, εκτός αν αποδειχθεί ένοχος. Επομένως, ενεργούμε με γεγονότα, όχι ρητορική », είπε.

Source