Παρουσιάζεται η έκδοση Stripe στην Ευρώπη

Σήμερα, η Stripe ξεκίνησε την έκδοση Stripe σε Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρο, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Η έκδοση Stripe δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να διανέμουν εικονικές και φυσικές κάρτες πληρωμής, δίνοντας στις επιχειρήσεις μεγαλύτερο έλεγχο του τρόπου με τον οποίο ξοδεύουν τα χρήματά τους.

Είτε πρόκειται για μια αγορά παράδοσης κατ ‘απαίτηση που δίνει κάρτες ταχυμεταφορών για την πληρωμή παραγγελιών, είτε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που παρέχει κάρτες στους οδηγούς για την αγορά βενζίνης, η Stripe Issuing δίνει στις επιχειρήσεις τον πλήρη έλεγχο του πώς, πού και πότε δαπανώνται τα χρήματά τους.

Ο επικεφαλής επιχειρήσεων της Stripe EMEA, Matt Henderson, δήλωσε: «Η δημιουργία και διανομή νέων καρτών στην Ευρώπη ήταν από καιρό τόσο περίπλοκη και αδιαφανής που μόνο λίγες εταιρείες θα μπορούσαν ποτέ να δικαιολογήσουν να το κάνουν. Σήμερα, το κάνουμε γρήγορο, απλό και ασφαλές. Χρειάστηκαν μήνες για τη δημιουργία και αποστολή νέων καρτών στην Ευρώπη. Με την έκδοση Stripe, χρειάζονται τώρα δύο ημέρες. Μας εξέπληξε το εύρος των περιπτώσεων χρήσης που βρήκαν επιχειρήσεις στις ΗΠΑ για την υποδομή έκδοσης και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι χτίζουν οι ευρωπαίοι χρήστες μας. ”

Οι κάρτες που δημιουργούνται στην έκδοση Stripe μπορούν να ελεγχθούν μέσω προγραμματισμού, με δυναμικά όρια δαπανών, αποκλεισμένες κατηγορίες εμπόρων, σύνθετους συνδυασμούς κανόνων και ακόμη και εξουσιοδοτήσεις σε πραγματικό χρόνο για κάθε συναλλαγή, όλες διαχειρίζονται μέσω του API έκδοσης της Stripe.

Το Stripe Issuing ενσωματώνεται άψογα με την ευρεία γκάμα προϊόντων της Stripe, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται προγράμματα έκδοσης καρτών παράλληλα με τις πληρωμές, την πρόληψη της απάτης, τα αναλυτικά στοιχεία, τα τιμολόγια και την επαναλαμβανόμενη χρέωση.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να σχεδιάσουν τις δικές τους επώνυμες κάρτες στο Stripe Dashboard, με παραγωγή, εκπλήρωση και αποστολή καρτών Stripe. Οι εικονικές κάρτες μπορούν να δημιουργηθούν άμεσα και οι φυσικές κάρτες αποστέλλονται σε δύο μόνο εργάσιμες ημέρες.

Η Stripe Issuing λειτουργεί ήδη σε σημαντική κλίμακα στις ΗΠΑ, τροφοδοτώντας δισεκατομμύρια δολάρια πληρωμών κατά το πρώτο έτος, για χιλιάδες επιχειρήσεις και εκατομμύρια κατόχους καρτών. Εταιρείες όπως η Klarna, η Ramp και η Flexshopper, που έχουν ήδη υπάρχοντα προγράμματα έκδοσης καρτών, έχουν συνδεθεί στο Stripe και χρήστες όπως το Cornershop έχουν επωφεληθεί από την έκδοση για να ξεκινήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Εκτός από το ότι επιτρέπει στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις όπως η Worklife και η InnStyle να χρησιμοποιούν το Stripe Issuing, η σημερινή κυκλοφορία σημαίνει επίσης ότι η παγκόσμια βάση χρηστών της Stripe μπορεί να αρχίσει να εκδίδει κάρτες στην Ευρώπη.

Το Emburse Captio θα χρησιμοποιήσει την έκδοση Stripe για να δώσει τη δυνατότητα στις ιταλικές και ισπανικές επιχειρήσεις να παρέχουν κάρτες πληρωμής εξόδων σε υπαλλήλους που έχουν προγραμματιστεί με προσαρμοσμένους ελέγχους δαπανών που μπορούν να διαμορφωθούν στις συγκεκριμένες εταιρικές πολιτικές τους. Η εταιρεία διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών και δαπανών TripActions χρησιμοποιεί την Έκδοση στις ΗΠΑ για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν μεγαλύτερη προβολή και έλεγχο των εξόδων τους και τώρα φέρνουν την ίδια λειτουργικότητα στους Ευρωπαίους χρήστες τους.

Ο Simon Taylor, συνιδρυτής της εταιρείας χρηματοοικονομικών συμβούλων 11: FS δήλωσε: «Η ικανότητα κάθε επιχείρησης να εκδίδει κάρτες για να ταιριάζει στις ανάγκες της είναι ένα σημαντικό ξεκλείδωμα για επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τον δικό τους τρόπο πληρωμής. Τα πάντα, από τη δημιουργία καρτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για καύσιμα από οδηγούς, έως κάρτες εξόδων μέσα σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας απλά και εύχρηστα εργαλεία. Με την ενσωμάτωση εργαλείων έκδοσης καρτών στο Stripe Dashboard και με την πρώτη προσέγγιση υποδομής, αυτές οι δυνατότητες μόλις έγιναν διαθέσιμες στην ήδη μεγάλη ευρωπαϊκή πελατειακή βάση της Stripe. Με ενδιαφέρει να δω τι θα κάνει η πελατειακή βάση της Stripe με αυτά τα εργαλεία. ”

.Source