Παρουσιάστε στο κοινό … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας των φορολογικών αρχών αποκαλύπτει τον φορολογικό υπεύθυνο – πολιτικούς που φαίνεται να είναι ανεπαρκείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις. πλήρης διαφάνεια

Στις παρατηρήσεις του, ο κ. Theophempto απαίτησε να δημοσιοποιούνται όλες οι πληροφορίες σχετικά με πολιτικά διαφανή άτομα σε σχέση με εκείνους που δεν υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις ή δεν είναι συνεπείς με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις “, είπε, προτρέποντας τον φορολογικό υπάλληλο να υποβάλει τον κατάλογο μέσω μια κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου για εκατό μεγαλύτερους οφειλέτες.

Κάλεσε τους βουλευτές να κηρύξουν σύγκρουση συμφερόντων σε σχέση με την προγραμματισμένη παράταση της 7ης προθεσμίας πληρωμής για ληξιπρόθεσμες οφειλές στο κράτος.

Τέλος, σημείωσε ότι οι πληροφορίες για το πώς η κυβέρνηση ρυθμίζει το ζήτημα του ΦΠΑ για τους κανονικοποιημένους επενδυτές είναι επίσης πολύ ανησυχητικές.

“Εάν οι πληροφορίες που περιέχονται στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή είναι σωστές, τότε υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα εξαπάτησης, αυτή τη φορά η Ευρωπαϊκή Ένωση. “Σε τελική ανάλυση, η άβυσσος του σκάνδαλου με τα χρυσά διαβατήρια είναι πραγματικά απύθμενη”, είπε.

Ο ηγέτης του περιβαλλοντικού κινήματος εξέτασε επίσης το θέμα της διαχείρισης της επιδημίας, λέγοντας ότι “η κυβέρνηση δεν ήταν πεπεισμένη για το πρόγραμμα εμβολιασμού λόγω των αποτυχιών και των ακατάλληλων ενεργειών του”.

“Έχουμε δύο υπουργεία που διαφωνούν δημόσια με το πρωτόκολλο σχετικά με την οπισθοδρόμηση του σχολείου, με αποτέλεσμα περαιτέρω αναταραχές στο κοινό. Η πύλη εμβολιασμού παρουσιάζει πολλά τεχνικά προβλήματα, καθυστερεί το πρόγραμμα εμβολιασμού “Και για το νησί, έχουμε τεράστια αύξηση των περιπτώσεων”, είπε.

Όπως είπε, «όλα αυτά επειδή η κυβέρνηση δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα», προσθέτοντας ότι «είναι φυσικό για τους πολίτες να μην είναι πεπεισμένοι, ανεξάρτητα από το πόσο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κάνει δηλώσεις και εκθέσεις».

Πρόσθεσε ότι «υπάρχουν τεχνικές λύσεις που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στην πύλη εμβολιασμού για τον τερματισμό των δεινών των πολιτών», σημειώνοντας ότι «είναι καιρός να λάβουμε σοβαρές λεπτομερείς αποφάσεις, να τις εφαρμόσουμε καθολικά».

Πηγή: KYPE

Source