Παρσαλάκης. «Ήξερα, αλλά δεν είχα καμία απόδειξη, θα έκοψα το λαιμό του» (βίντεο)

Ο Γιώργος Παρσαλάκης σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν πρόσφατα στο θέατρο, τονίζοντας ότι αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στα παιδιά του, θα έκοβε το λαιμό του εγκληματία.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

“Αυτό που κατηγορείται είναι πράγματα που ακούγονται εδώ και 15 χρόνια, είπε εδώ και εκεί, μετά από αυτό. “Απέρριψα τα αντικείμενα, τις δουλειές και τις ιστορίες γιατί ήξερα ότι αυτοί οι εγκληματίες μπερδεύτηκαν για τη δουλειά”, δήλωσε ο Γιώργος Ορτζ Παρταλάκης, ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, σε συνέντευξη με τη MEGA

“Αυτό που άκουσα, ήξερα ότι συνέβαινε, έγινε από μερικούς ανθρώπους, δεν είχα στοιχεία για να βγω, γιατί αν είχα αποδείξεις, θα έβγαινα, γιατί δεν είχα στοιχεία, θα μπορούσα να κατηγορηθώ αυτόματα.” Εμφανίστηκε για το θηρίο. Σε μια συγκεχυμένη ιστορία, γιατί πιστεύω πραγματικά ότι όταν έχετε αποδείξεις, πρέπει να τις υποβάλετε; Όταν δεν το έχετε, πρέπει να είστε σιωπηλοί, γιατί μπορείτε να συγχέετε τον εαυτό σας με μια πόρνη στη ζωή, είναι αμαρτία », προσθέτει ο διάσημος ηθοποιός.

“Θα έκοβα το λαιμό του”

«Από τότε που είχα δύο παιδιά, σκέφτηκα ότι αν παρακολουθούσαν τη δουλειά μου, έπρεπε να δώσω μεγάλη προσοχή σε αυτά τα παιδιά, γιατί ήξερα ποιοι ήταν οι επικίνδυνοι άνθρωποι, ότι ήξερα ότι αν τα παιδιά μου» Αν συμβεί κάτι περίεργο γι ‘αυτόν, αυτός ο ηλίθιος δεν θα είχε λαιμό το επόμενο δευτερόλεπτο, γιατί νομίζω ότι δεν παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας, αλλά στην περίπτωση του παιδιού μου παίρνω το νόμο στα χέρια μου “, προσθέτει ο Γιώργος Γκορτζ Παρσαλάκης . Τονίζοντας ότι “οι άνθρωποι στην εξουσία են είναι πόρνες που το κάνουν κακή χρήση, θα καταστρέψουν τις ψυχές των ανθρώπων.”

“Εάν δώσετε μια διακονία σε έναν φτωχό, θα καταστρέψει μόνο ένα μέρος, και αυτό είναι σαφές. Έτσι οι διεφθαρμένοι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν δύναμη. Θα μου πείτε. “Ποιοι είναι αυτοί?” Δεν ήξερε γιατί ο Υπουργός Πολιτισμού έπεσε από τα σύννεφα. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή. Αν δεν ήξερε, είναι ανίκανος. “Αν το ήξερε και δεν το έκανε, είναι ανήθικο, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.”

“Ήξερα τον πατέρα του”

“Λυπάμαι πολύ, αλλά αυτός ο συνάδελφος είναι επίσης πολύ μέτριος ηθοποιός. «Και είναι ατυχές που λυπάμαι για το γεγονός ότι οι φθαρμένοι, σάπιες, υποβαθμισμένοι άνθρωποι λένε ότι υπηρετούν την τέχνη και προετοιμάζουν τον πολιτισμό», είπε. Παρσαλάκης.

“Όλοι συγκρούσαμε, όλοι πολεμήσαμε, γιατί είναι δουλειά, γιατί οι συνθήκες είναι έτσι. Υπάρχουν εντάσεις, αλλά υπάρχουν περιορισμοί, όταν φτάνουμε σε ανηλίκους, πρέπει να πω ότι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν τη θανατική ποινή.” προσθέτει, τονίζοντας: “Και είμαι περήφανος που είμαι ηθοποιός. Είμαι περήφανος που ο μικρός μου γιος αποφάσισε να πάει έτσι, να γίνει σκηνοθέτης και ηθοποιός. «Είμαι περήφανος, αλλά πρέπει να τον προστατεύσω για αυτούς τους φτωχούς».

Source