«Παρόλο που οι δυσκολίες παραμένουν, θα είναι μια χρονιά γεμάτη ελπίδα, καθώς ο οργανισμός μας έχει αυξηθεί».

Στο μήνυμά του, ο Büyükoğlu δήλωσε ότι οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν το 2020 δεν θα εξαφανιστούν εν μία νυκτί, αλλά θα είναι μια ελπιδοφόρα χρονιά όσο αυξάνεται η οργάνωση των εργαζομένων.

Γιορτάζοντας την Πρωτοχρονιά όλων των ανθρώπων, ο Büyükoğlu δήλωσε ότι ελπίζει ότι το 2021 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για τους ανθρώπους μας, ειδικά για τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, που αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες κατά τη διάρκεια αυτής της επιδημικής περιόδου.

Η δήλωση έχει ως εξής:

Είναι γεγονός ότι το έτος 2020, το οποίο αφήσαμε πίσω, έχει περάσει με δυσκολίες για τους ανθρώπους μας, όπως ολόκληρος ο κόσμος. Εκτός από τις πανδημικές συνθήκες που πλήττουν τον κόσμο, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας με την υποτίμηση της τουρκικής λίρας έφτασαν σε σοβαρές διαστάσεις. Πολλά προβλήματα στην επαγγελματική ζωή, ο ελάχιστος μισθός στα σύνορα της φτώχειας, οι ανεπάρκειες σε βασικές υπηρεσίες, η αποδιοργάνωση στον ιδιωτικό τομέα, η ανισότητα και η ανασφάλεια ήταν μεταξύ των προβλημάτων που είχαμε ήδη βιώσει εδώ και χρόνια.

Με την άφιξη του 2021, δυστυχώς είναι αλήθεια ότι όλα αυτά τα προβλήματα δεν θα εξαφανιστούν εν μία νυκτί. Ωστόσο, παρόλο που οι δυσκολίες παραμένουν, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ένα έτος γεμάτο ελπίδα μας περιμένει καθώς ο οργανισμός μας αυξάνεται. Οι πιο δύσκολες στιγμές αφήνουν τη θέση τους σε καλύτερες μέρες με πάλη.

Με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρω όλους τους ανθρώπους μας για το νέο έτος, και εύχομαι το 2021 μια καλύτερη χρονιά για τους ανθρώπους μας, ειδικά τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας μας, που άφησαν το 2020 πίσω με αφοσίωση και θυσίες.

.Source