ΠΑΣΥΠΕ. Δίνει προτεραιότητα στον εμβολιασμό των εργαζομένων σε υπεραγορές

Η ένωση σούπερ μάρκετ Panjipri calls καλεί για άλλη μια φορά το Υπουργείο Υγείας να συνεχίσει τον προγραμματισμό και τον προγραμματισμό της κάλυψης εμβολιασμού των εργαζομένων σε σούπερ μάρκετ χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Σε δήλωσή του σήμερα, το ΠΑΣΥΠΕ είπε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του προγράμματος ανοσοποίησης, οι εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή από την πρώτη ημέρα της επιδημίας, θα πρέπει να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, να δώσουν προτεραιότητα ως επαγγελματική ομάδα, να ξεκινήσουν αμέσως τον προγραμματισμό εμβολιασμών.

“Αυτό, λέει, θα είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο για τη διακοπή της επιδημίας, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού”.

“Δυστυχώς, πρέπει να αναφέρουμε ότι από τον Ιανουάριο του 2021, είμαστε σε επαφή με το Υπουργείο Προγραμματισμού Εμβολιασμών, Προγραμματισμού Προτεραιότητας, καθώς είναι σε καθημερινή επαφή με τον γενικό πληθυσμό, τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών”, είπε. ο Υπουργός, παρουσιάζοντας την ετοιμότητά μας να συντονίσουμε τις δράσεις. ”

Λέει ότι «δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, σχεδόν τέσσερις μήνες αργότερα, δεν είχαμε καμία απάντηση», εκφράζοντας την ελπίδα ότι αυτή τη φορά το αρμόδιο υπουργείο θα απαντήσει.

Source