Πείτε τις μαγικές λέξεις “φωτιά …” և “σώζεστε”

George org από τον Kraloglu

Δεδομένου ότι το κέρδος είναι ένα έγκλημα στην πατρίδα, στην περίπτωση του ελέους του 2021, ο κύκλος εργασιών δεν θα μετράει τόσο πολύ. Όμως η απόλυση έχει πολιτικό κόστος

Και εταιρείες με περισσότερους από 20 υπαλλήλους «σώθηκαν». Το ένα εξοφλείται από την άλλη … Επεκτάσεις χρεών στην πολιτεία, κάρτα συναγερμού Επενδυτικές և ασφαλιστικές εγκαταστάσεις …

Μάθαμε τι σημαίνει να συγχέουμε τα κόμματα, όλα τα κόμματα (κυβερνητική αντιπολίτευση), ημέρες που σημαίνει απολύσεις, κλειδαριές, χάνοντας την ειρήνη τους … που ασχολούνται μόνο με εμβόλια, που πήγαν πρώτοι. για εμβολιασμό

Το επόμενο βήμα είναι απλό. Διαβιβάζουν τα αρχεία περιπολίας των επιχειρήσεων για περιπολίες του 2020 σε πολιτικούς μηχανισμούς εποπτείας για την επαλήθευση των δεδομένων κύκλου εργασιών που αναφέρονται από εταιρείες (αλλά δεν έχουμε κόψει κανένα “ανακριβές” στοιχείο), αλλά δεκατέσσερις ματιά σε απολύσεις και κλειδαριές. Εκείνοι που προκαλούν μεγάλες πολιτικές και κομματικές ζημιές.

Είμαστε υπερβολικοί και γκρινιάζω, όπως πάντα, μου λέτε. Και ίσως με πληγώσατε για να επηρεάσω εταιρείες με κρατικές επιδοτήσεις, τις οποίες ακόμη και η περιορισμένη ΕΕ κατανοούσε. և ανερχόταν σε 750 δισεκατομμύρια επιδότηση για διανομή σε κράτη μέλη.

Σίγουρα λέω ότι δεν υπάρχει πρόθεση να βρούμε λάθη στην εφαρμογή της πολιτικής για την αγορά των επιχειρήσεων για την επιδότηση της αγοράς εργασίας (στο πρώτο στάδιο θα προμηθεύεται για 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια, τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο για δύο μήνες).

Το γεγονός είναι ότι η σημερινή έκθεση ενίσχυσε την οικονομία μας κατάντη, μόνο κατάντη.

Η έναρξη των ένοχων συναισθημάτων σχετικά με το να έχεις την υπόθεση, καταρχάς, χάνει κάθε ενέργεια που μπορεί να έχει απομείνει ο σύντροφος που είχε την υπόθεση. η δική τους κρίση: οι Ιρλανδοί, οι Πορτογάλοι, οι Ισπανοί, οι Κύπριοι.

Εδώ είμαστε.

Περισσότερες από 900.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις το 2014-2020. (Ειδικά το 2015-2019) Στη διαδικασία, έγιναν φτωχότεροι με φόρους, εισφορές, χαμηλά ενεργειακά τιμολόγια. 200.000 από αυτά έχουν κλείσει από το 2015. 7.000 φορολογικά γραφεία ελληνικών επιχειρήσεων μετανάστευσαν.

Και τώρα, με το πρόσχημα των υπόπτων … η μείωση του κύκλου εργασιών δεν μετράει όσο η διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Και για να δέσει τη «σούπα», οι κυβερνητικοί μηχανισμοί θα αναζητήσουν έναν τρόπο να βρουν τα «ποντίκια» που έχουν εισέλθει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς για να κάνουν διάσημους Έλληνες μεταποιητές τροφίμων. Σαν να ήταν το πρώτο ή το τελευταίο στην Ελλάδα.

Φυσικά, η κυβέρνηση κάνει το σωστό, ενισχύοντας την εταιρική πολιτική φιλανθρωπίας για ιδιωτικούς υπαλλήλους. Και δυστυχώς σε αυτόν εάν δεν κάνει την αυστηρή απαγόρευση απόλυσης προϋπόθεση.

Αλλά αυτό δεν είναι απλώς ένα τεκμήριο μιας καλής κατάστασης. Φυσικά, είναι αναγκαιότητα, διότι η αδυναμία διαχείρισης της κρίσης οδήγησε σε επιστροφή της ανεργίας κατά 20% և περισσότερο.

Οι «επιδημιολόγοι» της «θεραπείας» της επιδημικής οικονομίας το γνωρίζουν καλά αυτό. Και γι ‘αυτό ενδιαφέρονται να μειώσουν τα ποσοστά κύκλου εργασιών λόγω περικοπών ή ρολογιών στις επόμενες τσέπες.

Αυτό το αναφέρουμε γιατί, διαφορετικά, δεν θα συμβεί τίποτα “μεγάλο” το 2021, εκτός από λέξεις, “διαστημικές επενδύσεις”, προγράμματα με “καθιερωμένες” διαφορές μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, για την υποτιθέμενη προστασία των συμφερόντων της ολιγαρχίας. ..

Παραλείπετε επίσης σκηνές που δεν είναι σχεδιασμένες;

“Οι επενδύσεις της πολιτικής ιδιωτικοποιήσεων (ξεκίνησαν το 1995, διογκώθηκαν, με άλλα λόγια, το 2010 και ξεφουσκώθηκαν μετά το 2015) με στόχο την αποκατάσταση της ναυπηγικής βιομηχανίας, της μεταλλουργίας, της ενεργειακής οικονομίας, του υπόγειου πλούτου և τουριστική βιομηχανία, πλευρικοί πολιτικοί ήχοι” և 2023 άλλες σκοπιμότητες να συναντηθούν με κυβερνήσεις μετά τις εκλογές. Και θα δεις.

Τώρα, ως διαρκής θεατής των εξελίξεων, δεν έχουμε τίποτα άλλο παρά να γονατίζουμε στην προσευχή …, στον ιερό τουρισμό, να μας θυμόμαστε, στα λουτρά των ανθρώπων (τώρα μετά τον εμβολιασμό …) և για να μας ενθαρρύνουμε, χαρούμενα μάντα, για την οικονομία ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από άλλους τομείς έως το 2030), ώστε να μην «ξεσκονίσουμε τα διαβατήρια», καθώς ο δίκαιος σχολιαστής Μάλτα 83 ασχολείται με εκείνους που άφησαν τα δεξιά κατά τη συζήτησή του (στη χθεσινή θέση), την ελληνική δυστυχία – Giorgio d’Anconia.

[email protected]:

Source