Πειράματα … στο κύπελλο GSP և Τσίριο

Ο έκτος αγώνας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος ΑΤΗΚ 2020/21 συνεχίζεται το Σάββατο (10/4) με δύο αγώνες, οι οποίοι άνοιξαν την κουρτίνα με τον αγώνα Doxa-Nea Salamina (0-0).

17 μήνες 17. Στο 00, ο πρωταθλητής GSP Group II APOEL καλωσορίζει την ENP στο πρώτο της παιχνίδι από τότε που τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Ισπανό προπονητή Carlos Ferrer.

Οι γηπεδούχοι έρχονται στο εκτός έδρας παιχνίδι ενάντια στη “Νέα Σαλαμίνα” 2. 1, και μετά το τέλος του πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν τον πρώτο τους αγώνα λόγω των εθνικών ομάδων, μετά την αναβολή του παιχνιδιού τους με την “Πάφο” λόγω των περιπτώσεων κοροναϊού.

Σκεπτόμενος (և) του επερχόμενου πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου εναντίον της Ανόρθωσης, ο Σάββας Πουσαϊτίδης έμεινε έξω από την αποστολή των APOEL Emilio Ensu, Vinicius, Marius Ludemo և eo Garner.

: 30 μήνες 19: Στις 30, στο irio, η «κυρία» φιλοξενείται από τον Απόλλωνα, η οποία είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο πρώτο γκρουπ, θα πέσει στην κορυφή με νίκη, θα αυξήσει την πίεση στην Ομόνοια և AEL, που παίζει την Κυριακή (11: 4).

Εν τω μεταξύ, η Αμμόχωστος είναι ο μόνος σύλλογος στις 14 ομάδες που συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς νίκη, αγωνιζόμενος για ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα της δώσει δυναμική στον ημιτελικό του εντός έδρας του κυπέλλου εναντίον του APOEL. ,

Source