Περίπτωση βιασμού ενός 16χρονου αγοριού στη Ρόδο. Τον τοποθετήθηκε βίαια σε ένα αυτοκίνητο και σύρθηκε σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα

Ο μαθητής είναι σοκαρισμένος. Δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 16 և 15 έως τον ανακριτή. Ο γιος ενός γνωστού επιχειρηματία του νησιού εμπλέκεται στην υπόθεση.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Μια νέα περίπτωση βιασμού ενός 16χρονου μαθητή από νέους έχει καταλάβει το νησί της Ρόδου τις τελευταίες 24 ώρες. Σήμερα, δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 16 և 15 θα εμφανιστούν ενώπιον του τακτικού ανακριτή για να ζητήσουν συγνώμη. Λέγεται ότι δύο άτομα ηλικίας 17 և 21 εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση ως αποτέλεσμα αγωγής που κατατέθηκε από μια 16χρονη μητέρα στις 29 Δεκεμβρίου.

Η φοιτητής σοκαρίστηκε, ενώ παρουσία παιδιού ψυχολόγου είπε ότι το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου συνάντησε τέσσερα άτομα για να πάει στο Fatni Salaku, ένα χωριό όπου παρευρίσκονται νέοι. Παρά τις αντιρρήσεις του, μπήκε σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα άγνωστο άτομο.

Κάθισε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ένας από τους νεαρούς άνδρες χαϊδεύει το πόδι του. Φτάνοντας σε ένα χώρο στάθμευσης στην περιοχή Fatni, ένας από αυτούς τον οδηγεί ακούσια σε μια εγκαταλειμμένη καλύβα. Στην πραγματικότητα, καθώς την έσυρε σε μια καλύβα, προσπάθησε να την καλέσει, αλλά άρπαξε το κινητό της και το πέταξε μακριά. Εκεί έβγαλε βίαια το παντελόνι του και την βίασε. Οι άλλοι τρεις κοιτούσαν έξω από το παράθυρο.

Ο ήχος του αυτοκινήτου և μερικές ομιλίες, σύμφωνα με το κορίτσι, έκανε τον 16χρονο να σταματήσει, և αμέσως το κορίτσι έτρεξε με πλήρη δύναμη. Στο δρόμο, συνάντησε έναν ξάδερφο φίλο που τον πήρε σπίτι.

Την ίδια νύχτα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η μητέρα του μαθητή έλαβε ένα μήνυμα κειμένου από μια κόρη ενός συμμαθητή που της ζητούσε να συναντηθεί μαζί της για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.

Κατά τη συνάντησή τους, ο νεαρός συμμαθητής έδειξε στη μητέρα του μηνύματα ότι ο συνομιλητής είχε βιάσει την κόρη του. Η μητέρα υπέβαλε αίτηση στην Αστυνομία, καταθέτοντας αγωγή εναντίον τριών ξένων.

Η αστυνομία κινήθηκε αμέσως και μετέφερε δύο από τους τέσσερις νεαρούς στην ασφάλεια. Ο εισαγγελέας της Ρόδου, ενώπιον του οποίου εμφανίστηκαν οι δύο νεαροί. και οι δύο διώχθηκαν για βιασμό: συνωμοσία βιασμού. Οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, οι οποίοι επίσης σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνελήφθησαν λόγω της λήξης της εθνικής οδού, αλλά αναμένεται να διωχθούν βάσει του νόμου.

Ο γιος ενός γνωστού επιχειρηματία του νησιού εμπλέκεται επίσης στην υπόθεση, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, καθώς η μητέρα του 16χρονου νεαρού άνδρα υπέβαλε αγωγή εναντίον τεσσάρων ανθρώπων, υπήρξαν απειλητικές τηλεφωνικές κλήσεις στο σπίτι της οικογένειας.

Ωστόσο, ο 16χρονος κατηγορούμενος για βιασμό ισχυρίζεται ότι συνάντησε ένα 16χρονο κορίτσι από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ δεν την βίασε, αλλά τη συνάντησε με τη συγκατάθεσή της. Ο 15χρονος που συνελήφθη επίσης αρνήθηκε τα πάντα.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source