Περίπτωση θρίλερ του Νάσβιλ. Van με τρομερή προειδοποίηση նախ τεράστια έκρηξη (βίντεο)

Το μυστήριο καλύπτει το κίνητρο για ανατίναξη του αυτοκινήτου που σταθμεύει στο Νάσβιλ. Παρακολουθήστε τη στιγμή της έκρηξης

Στο Νένσβιλ του Τενεσί την Παρασκευή, λίγες ώρες μετά από μια «εσκεμμένη» έκρηξη τροχόσπιτου στο κέντρο της πόλης, η αστυνομία είπε ότι «πιθανότατα» βρήκαν ανθρώπινα λείψανα κοντά στο σημείο της έκρηξης, αν και αρχικά μίλησαν μόνο για τρία φώτα. τραυματίστηκε.

Λίγο μετά το μεσημέρι, μια βόμβα εξερράγη στην καρδιά ενός ανεπίσημου χωριού με αγροτική μουσική, μετά από επανειλημμένη προειδοποίηση από ένα μεγάφωνο σε μια μηχανή φωνητικών γυναικών, η οποία φάνηκε να είναι υπολογιστής, για μια βόμβα αυτοκινήτου. τότε η αντίστροφη μέτρηση – περίπου 15 λεπτά, στις 06 η ώρα. 30 (τοπική ώρα: 14:30 ώρα Κύπρου).

Αυτό προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στις προσόψεις των κτιρίων που γειτνιάζουν με την τοποθεσία. Τα παράθυρα πολλών διαμερισμάτων, καταστημάτων και γραφείων ήταν σπασμένα. Τα συντρίμμια – γυαλιά, κλαδιά δέντρων, τούβλα – ήταν διάσπαρτα στο έδαφος, σπασμένοι σωλήνες νερού, αυτοκίνητα σταθμευμένα στην περιοχή υπέστησαν ζημιές ή κάηκαν εντελώς.

Η στιγμή της έκρηξης.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με μικρούς τραυματισμούς. Δεν έχουν αναφερθεί επίσημοι θάνατοι, αλλά η αστυνομία θα αναλύσει τα πτώματα που βρέθηκαν κοντά στο σημείο της έκρηξης, τα οποία πιστεύεται ότι είναι ανθρώπινα λείψανα, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Νάσβιλ Ον Ντράκ.

Η αστυνομία εξακολουθεί να μην γνωρίζει αν κάποιος ήταν στο τροχόσπιτο τη στιγμή της έκρηξης.

Η έκρηξη ακούστηκε αρκετά χιλιόμετρα μακριά. Η περιοχή περιβλήθηκε από την αστυνομία. Η έρευνα διεξήχθη από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI), την Ομοσπονδιακή Αστυνομική Υπηρεσία, η οποία ειδικεύεται σε όπλα και εκρηκτικά.

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν «ευγνώμων» που η αστυνομία, οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα είχαν παρέμβει για να «προσευχηθούν για τους τραυματίες».

Ο εκλεγμένος πρόεδρος Μπάιντεν εξέδωσε δήλωση στην οποία αυτός και η σύζυγός του, Ίλιλ, ευχήθηκαν στους τραυματίες «ταχεία ανάρρωση» και ευχαρίστησαν την αστυνομία για τις πρώτες βοήθειες για παρέμβαση.

Η αστυνομική περιπολία, η οποία κλήθηκε στη σκηνή 06. Λίγο πριν από τις 00:00 (ώρα Κύπρου 14:00), καθώς ακούστηκαν πολλές βολές, έστρεψαν την προσοχή τους στο τροχόσπιτο μπροστά από το 2ο κτίριο AT&T στη Βόρεια Λεωφόρο, καθώς άκουσαν μια “ακουστική” προειδοποίηση Arn από το αυτοκίνητο ότι Η βόμβα θα εκραγεί σε ένα τέταρτο της ώρας, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Ντράικ.

“Αυτή η περιοχή πρέπει να εκκενωθεί τώρα. Υπάρχει μια βόμβα. “Υπάρχει μια βόμβα μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο που πρόκειται να εκραγεί”, δήλωσε ένας κάτοικος του Τενεσί.

https://www.youtube.com/watch?v=2f6BNkuB8Cc:

Ακούγοντας αυτήν την προειδοποίηση, η αστυνομία πήγε από πόρτα σε πόρτα στα διπλανά κτίρια και ζήτησε από τους ενοικιαστές να φύγουν για ασφάλεια. Ζήτησαν από έναν άντρα που πήρε το σκυλί του για μια βόλτα για να αλλάξει πορεία.

Μια ομάδα πυροτεχνικών ήταν στο δρόμο τους όταν συνέβη η έκρηξη.

Η αστυνομία δημοσίευσε μια φωτογραφία του τροχόσπιτου σε λευκή κρέμα, ζητώντας από οποιονδήποτε μάρτυρα να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ομάδες ειδικευμένων σκύλων έψαξαν στην περιοχή όλο το πρωί, αλλά δεν βρέθηκαν άλλα εκρηκτικά, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντον Ααρών.

Το κίνητρο αυτής της δράσης είναι επί του παρόντος ένα μυστήριο. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: “Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα” ότι η βόμβα είχε εκραγεί κοντά στο κτίριο AT&T.

Ο βομβιστής χτύπησε λίγο μετά το μεσημέρι μπροστά σε μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών με έδρα τις ΗΠΑ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 12 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες ακόμη, δήλωσε η αστυνομία. Το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης ανέστειλε προσωρινά τις πτήσεις λόγω “τηλεπικοινωνιακών προβλημάτων” που προκλήθηκαν από την έκρηξη.

Ο δήμαρχος του Νάσβιλ Τζον φον Κούπερ δήλωσε ότι η πόλη ήταν “πολύ τυχερή” που δεν υπήρχαν περαιτέρω θύματα παρά την “εντυπωσιακή” ζημιά περιουσίας. Εάν η έκρηξη δεν είχε συμβεί το πρωί των Χριστουγέννων, αλλά τα καθημερινά πράγματα θα μπορούσαν να ήταν “πολύ χειρότερα”, εξήγησε.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source