ΠΕΡΙΛΗΨΗ Ατζέντας / 28 Δεκεμβρίου 2020

Διαφήμιση

Ιδρυτής: Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ / 6 Απριλίου 1920

1- Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της CHP θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη υπό την προεδρία του Προέδρου Kemal Kılıçdaroğlu.

(Άγκυρα / 12.00)

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

1- Ο Υπουργός Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Zehra Zümrüt Selçuk θα προεδρεύει της τέταρτης συνεδρίασης της Επιτροπής Καθορισμού Ελάχιστων Μισθών.

(Άγκυρα / 10.30)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 – Η TURKSTAT θα ανακοινώσει την παραγωγή καλλιεργειών και τις στατιστικές για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις 2019 για το 2020.

(Άγκυρα / 10.00)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ

1- Ο υπουργός Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Διευθυντής Πρέσβης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Faruk Kaymakcı θα συμμετάσχουν στο “Σεμινάριο Οδικής Αειφορίας 2030”, το πρώτο σκέλος του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Ελπίδας.

– Ο Υπουργός Çavuşoğlu θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου και τη Διασπορά Μελίζα Χαραντινάι-Στούμπλα. Οι δύο υπουργοί θα πραγματοποιήσουν κοινή συνέντευξη τύπου αργότερα.

(Άγκυρα / 13.00 / 13.30)

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ

1- Οι εξελίξεις σχετικά με το Kovid-19 παρακολουθούνται σε όλο τον κόσμο.

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1- Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Μεχμέτ Νούρι Ερσόι θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του Κρατικού Μουσείου Ζωγραφικής και Γλυπτικής της Άγκυρας, του οποίου η αποκατάσταση έχει ολοκληρωθεί.

(Άγκυρα / 18.30)

ΑΘΛΗΜΑ

1- Η 15η εβδομάδα του Super League θα ολοκληρωθεί με τους İttifak Holding Konyaspor-Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği-Hes Kablo Kayserispor, Beşiktaş-Demir Group Sivasspor και Fraport TAV Antalyaspor-Atakaş Hatayspor.

(Konya / Ankara / 16.00 / İstanbul / Antalya / 19.00)

2- Η 16η εβδομάδα του TFF 1st League θα τελειώσει με τον αγώνα Bursaspor-Eskişehirspor.

(Προύσα / 19.00)

3- Θα διεξαχθεί αγώνας βόλεϊ AXA Sigorta Efeler League Arhavi Volleyball-Ziraat Bankkart, ο οποίος αναβλήθηκε από τη 10η εβδομάδα.

(Άρτβιν / 13.00)

4- Ένας αγώνας θα παιχτεί από τη 10η εβδομάδα του Χάντμπολ Ανδρών Super League.

***

Οι ειδήσεις, οι εικόνες, οι φωτογραφίες και οποιεσδήποτε πληροφορίες που δημιουργούνται από την Anadolu Agency για Διαδίκτυο και wap δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μη συνδρομητές με οποιονδήποτε τρόπο. Οι συνδρομητές μας δεν μπορούν να αντιγράψουν ή να μεταφέρουν αυτές τις δημοσιεύσεις σε άλλα ιδρύματα και οργανισμούς εκτός του πεδίου της σύμβασης. Διατηρούμε το δικαίωμα να εφαρμόζουμε κάθε είδους νομικές και ποινικές αιτήσεις για όσους ενεργούν αντίθετα.

.Source