Περιμένει τους επισκέπτες του για 600 χιλιάδες λίρες ανά διανυκτέρευση!

Το μεγαλύτερο ιδιωτικό νησί στις Μαλδίβες άνοιξε αυτή την εβδομάδα. Το ιδιωτικό νησί Waldorf Astoria ξενοδοχεία στις Μαλδίβες περιμένει τους επισκέπτες του για 80 χιλιάδες δολάρια (591 χιλιάδες λίρες) ανά διανυκτέρευση!

waldorf-astoria_maldivler3.jpgΤα ξενοδοχεία στις Μαλδίβες, που αποτελούνται από 1200 μικρά νησιά, είναι σχετικά ιδιωτικά και απομονωμένα. Αλλά αρκετά από αυτό »ειδικόςΌσοι δεν το βρουν θα μπορούν πλέον να κάνουν διακοπές στα νησιά τους.

Το Ithaafushi-Private Island, το οποίο άνοιξε η Waldorf Astoria, το πολυτελές ξενοδοχειακό σήμα της Hilton, είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό νησί στις Μαλδίβες με έκταση 32 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Υπάρχουν τρία κτίρια στο νησί που μπορούν να φιλοξενήσουν 24 άτομα. Ένα από αυτά τα σπίτια που περιβάλλεται από τζακούζι και πισίνες είναι πάνω από το νερό.

waldorf-astoria_maldivler2.jpgΣτο νησί όπου οι κάτοικοι έχουν μια προσωπική ομάδα θυρωρείου, υπάρχουν ιδιωτικοί σεφ, δραστηριότητες όπως θαλάσσια σπορ και καταδύσεις, σπα στο νερό, γιόγκα και γυμναστήριο.

Σας εμποδίζει να κάνετε διακοπές σε ένα ιδιωτικό νησί »ένα πράγμα«Εάν είναι επιδημία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση καραντίνας να εισέλθει στη χώρα, η οποία είναι ανοιχτή στον διεθνή τουρισμό, αρκεί να παρέχεται μια αρνητική δοκιμή PCR.

waldorf-astoria_maldives.jpg

.Source