Περιμένουμε ότι τα εμβόλια που παραγγείλαμε από την Κίνα θα έρθουν στο προσκήνιο μέχρι το νέο έτος.

πανό99

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διοργανώνει συνέντευξη τύπου μετά τη συνάντηση του Προεδρικού Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο Ερντογάν είπε: «Την ημέρα που ξεχνάμε τον Τουρκικό Εθνικό Ύμνο μας, ο οποίος αγκαλιάζει την αιτία του πολιτισμού για χιλιάδες χρόνια, την ημέρα που ξεχάσαμε τον Τουρκικό Εθνικό Ύμνο μας, τα πόδια μας ήταν δεμένα. Δεν είναι δυνατόν.” είπε.

Ο Ερντογάν είπε, “Το γεγονός ότι οι σημερινοί εκπρόσωποι της εντολής επιδιώκουν κάθε είδους προδοσία, από το να είναι η τρομπέτα των ξένων δυνάμεων ως ο προστάτης των τρομοκρατικών οργανώσεων, δείχνει ότι πρέπει να προστατεύσουμε πιο σταθερά τον Τουρκικό Εθνικό Ύμνο μας.” μίλησε.

“ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΔΙΟ”

Ο Ερντογάν είπε, “Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα κυριαρχίας μας σε κάθε τομέα από το Blue Homeland έως τον κυβερνοχώρο. Θα εφαρμόσουμε δραστηριότητες που καλύπτουν την πρώτη φάση της περιόδου 2020-2023 και θα καταστήσουμε την ψηφιακή υποδομή της χώρας μας ασφαλή από κυβερνοεπιθέσεις.”

“ΤΟ 2020, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΟΥΣ ΜΑΣ 22 Δισεκατομμύρια Λίρα”

Ο Ερντογάν συνέχισε ως εξής:

“Αυξάνοντας τη στήριξη που δίνουμε στους αγρότες μας 12 φορές, αυξήσαμε την παραγωγή μας στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία της Δημοκρατίας με 124 εκατομμύρια τόνους. Το ποσό της στήριξης που δίνουμε στους αγρότες μας μόνο το 2020 είναι 22 δισεκατομμύρια λίρες. Όσοι δεν ξέρουν πώς να παράγουν, δείχνουν πραγματικά την άγνοιά τους μιλώντας για εισαγωγές αχύρου κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους. “

«Έχουμε μια κατανόηση που λείπει από τη ζωή και τον σεβασμό, η οποία μπορεί να συνδέσει ακόμη και τις πρακτικές που έχουμε εφαρμόσει για να παρέχουμε εισροές πόρων στη χώρα μας με το εισόδημα της πορνείας, των ναρκωτικών και του εμπορίου οργάνων». Ο Ερντογάν είπε:

“Η ποσότητα αχύρου που παρήγαγε η χώρα μας πέρυσι είναι 23,7 εκατομμύρια τόνοι. Οι εξαγωγές αχύρου μας είναι 84,5 χιλιάδες τόνοι. Τα έσοδα από εξαγωγές μας είναι 14 εκατομμύρια δολάρια. Το άχυρο που ονομάζουν εισαγωγές είναι 1953 τόνοι, που αντιστοιχεί σε 428 χιλιάδες δολάρια. Μερικά από αυτά είναι η εισαγωγή σανού ειδικού σκοπού. Δεν έχουμε ακούσει ούτε δει κανένα κεκτημένο, σχέδια και πολιτικές εκείνων που λένε στους αγρότες μας, «Εάν ψηφίσετε υπέρ της κυβέρνησης, θα έχω και τα δύο χέρια στο πλευρό σας» μπροστά στην εικόνα αυτή.

πανό134

ΑΠΟΦΑΣΗ DEMİRTAŞ ΤΗΣ ΕΣΑΔ

Επικρίνοντας τη στάση της αντιπολίτευσης στην απόφαση Demirtaş της ΕΣΑΔ, ο Ερντογάν είπε, “Εάν τους επιτρέπεται να το κάνουν αυτό, θα απελευθέρωσαν αμέσως αυτόν τον τρομοκράτη υποστηρικτή.” είπε.

“ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΥΞΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 30%

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η ζήτηση για επενδύσεις σε 11 μήνες του έτους αυξήθηκε κατά 30% σε σύγκριση με πέρυσι.

“Πιστεύω ότι την επόμενη περίοδο, η χώρα μας θα εφαρμόσει μια ριζική μεταρρύθμιση της αντιπολίτευσης με την προοπτική όσων ψηφίζουν αυτά τα κόμματα.” Χρησιμοποιώντας την έκφραση ο Ερντογάν είπε, “Όσον αφορά τον Λάφα, αυτοί οι άνθρωποι, που σε κάθε ευκαιρία καυχιέται” Είμαστε το πάρτι του Ατατούρκ “, δεν μπορούσαν καν να μιλήσουν στον κυβερνήτη του ίδιου κόμματος που είπε” Δεν είστε στρατιώτες του Μουσταφά Κεμάλ, είστε σκύλοι. ” μίλησε.

“(Συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αγγλία) θα είναι η πιο σημαντική εμπορική μας συμφωνία μετά τη συμφωνία τελωνειακής ένωσης.”

ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΜΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Ερντογάν είπε, “Περιμένουμε ότι τα εμβόλια που παραγγείλαμε από την Κίνα θα έρθουν στο προσκήνιο μέχρι το νέο έτος. Αυτήν τη στιγμή διεξάγουμε 8 διαφορετικές μελέτες εμβολιασμού με τις προσπάθειες των επιστημόνων μας.

Περιμένω από τους πολίτες μου να ενεργήσουν με τρόπο που δεν χρειάζεται να αυξήσουν ξανά τα μέτρα συγκράτησης. “Επεκτείνουμε την πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση στα σχολεία μας έως τις 15 Φεβρουαρίου 2021”.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν κατά της επιδημίας του κορανοϊού, το διάστημα για την εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο έχει παραταθεί έως τις 15 Φεβρουαρίου 2021. Ο Ερντογάν είπε ότι η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με τη Βρετανία θα υπογραφεί αύριο.

Source