“Περιπτώσεις για έξι εβδομάδες, μείωση των θυμάτων για τρεις εβδομάδες”

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), παγκοσμίως Κορωνοϊός Δηλώνοντας ότι ο αριθμός των περιπτώσεων μειώθηκε για έξι συνεχόμενες εβδομάδες, εξήγησε ότι μειώθηκε 11 τοις εκατό μεταξύ 14-21 Φεβρουαρίου.

Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε επίσης ότι τα ποσοστά θανάτου μειώθηκαν για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες και ότι παρατηρήθηκε μείωση 20% την εν λόγω εβδομάδα.

66 χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή σε μία εβδομάδα

2,4 εκατομμύρια νέοι στον κόσμο μεταξύ 14-21 Φεβρουαρίου Κορωνοϊός Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέφερε ότι 66 χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν σε μια εβδομάδα.

Παγκοσμίως ΚορωνοϊόςΑναφέροντας ότι 110,7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μολυνθεί από την ημέρα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, η ΠΟΥ ανέφερε ότι περισσότεροι από 2,4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει.

Ο οργανισμός τόνισε ότι οι ΗΠΑ κατατάσσονται στην πρώτη θέση στον αριθμό των περιπτώσεων, ακολουθούμενες από τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τη Ρωσία και την Ινδία.

«ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΝΟΝΕΣ»

Στη δήλωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ΚορωνοϊόςΈκανε επίσης δηλώσεις σχετικά με τις νέες μεταλλάξεις της φήμης. Στη δήλωση που έγινε, η συντριπτική πλειονότητα των νέων υποθέσεων Κορωνοϊός Υπογραμμίστηκε ότι έχουν μεταλλάξεις.

Ο ΠΟΥ είπε ότι η μετάλλαξη B.1.1.7, η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, βρίσκεται τώρα σε 101 χώρες, ενώ η μετάλλαξη B.1.351, η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική, εντοπίστηκε σε 51 χώρες.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι η μετάλλαξη Β.1.1.28.1, η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Βραζιλία, είναι λιγότερο συχνή από άλλες μεταλλάξεις, και δήλωσε ότι αυτός ο αριθμός είναι τώρα 29 χώρες.

.Source