Περιφερειακός Διευθυντής της ΠΟΥ για την Ευρώπη, Dr. Ο Hans Kluge λέει ότι το ξέσπασμα Covid_19 θα τελειώσει στις αρχές του 2022

πανό99

Ο Περιφερειακός Διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) για την Ευρώπη, Hans Kluge, δήλωσε ότι ο νέος τύπος επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19) θα λήξει στις αρχές του 2022. Ο Kluge τόνισε επίσης ότι κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει εκ των προτέρων τις εξελίξεις στο ξέσπασμα Kovid-19.
Περιφερειακός Διευθυντής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Ο Hans Kluge είπε ότι το νέο είδος κοροναϊού (Kovid-19) θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2022.
Μιλώντας στον Δανικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό DR, ο Kluge τόνισε ότι το 2021 θα είναι το έτος Kovid-19, αλλά θα είναι πιο προσεκτικό και εύχρηστο από το 2020.
Ο Kluge δήλωσε ότι το χειρότερο σενάριο μένει πίσω και ότι υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον ιό σε σύγκριση με το έτος 2020, όταν ο ιός άρχισε να εξαπλώνεται για πρώτη φορά.
Τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων τις εξελίξεις στην επιδημία Kovid-19 και εξήγησε τις δικές του προβλέψεις, είπε ο Kluge, “Νομίζω ότι η επιδημία θα τελειώσει στις αρχές του 2022” είπε.
“Θα παραμείνει ο ιός, αλλά δεν νομίζω ότι θα χρειαστούν περιορισμοί. Αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

πανό134

Αξιολογώντας τη μετάλλαξη του Kovid-19, ο Kluge εξήγησε ότι οι μεταλλάξεις είναι φυσιολογικές και ότι ο ιός προσπαθεί να προσαρμοστεί στο άτομο που έχει μολυνθεί, αλλά η ταχεία εξάπλωση των μεταλλάξεων τους ανησυχεί.
Ο Kluge είπε ότι παρακολουθούν στενά πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν κατά του Kovid-19 λόγω της ταχύτητας των ταχύτερα διαδεδομένων ειδών του Kovid-19, τα εμβόλια μπορούν να τακτοποιηθούν σύμφωνα με νέες μεταλλάξεις εάν είναι απαραίτητο και ότι δεν υπάρχει ανάγκη παραγωγής εμβόλια για μεταλλάξεις από την αρχή.
Υπογραμμίζοντας ότι οι μεταλλάξεις δεν θα πάρουν τον ιό εκτός ελέγχου, ο Kluge σημείωσε ότι το σύστημα υγείας σε χώρες με συστήματα υγείας που βρίσκονται υπό πίεση μπορεί να βρίσκεται υπό μεγαλύτερη πίεση, επομένως λαμβάνουν τις μεταλλάξεις πολύ σοβαρά.
Σημειώνοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί όταν οι εμβολιασμένοι άνθρωποι συναντηθούν στο ίδιο περιβάλλον με εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί, ο Kluge υπογράμμισε ότι το χρονοδιάγραμμα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας.
“Η ταχύτητα είναι ο καλύτερος φίλος μας από τώρα και στο εξής. Τα πάντα εξαρτώνται από το ρυθμό. Η ταχύτητα θα σώσει τη ζωή και θα προστατεύσει την οικονομία και τελικά θα μεταφέρει τις μεταλλάξεις”, δήλωσε ο Kluge. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.


Ενημερώθηκε στις: 22 Φεβρουαρίου 2021, 16:37

Source