Περπατούσαν για τους ναυτικούς του κόσμου στη Λεμεσό

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Κυπριακού Ναυτικού Επιμελητηρίου, που συμμετείχαν στο “Ναυτικοί. «Το παίρνουμε μόνοι μας, περπατάμε για τον εαυτό μας», επαίνεσαν τους ναυτικούς του κόσμου για τη σημαντική συμβολή τους στην επιδημία Covid-19. “Αυτοί”, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στη Λεμεσό

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Ով ով ով նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը ով ով նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը նախագահը κατά την επιδημία Covid-19, αν και αναγνωρίστηκε από τον ΟΗΕ ως «βασικοί εργαζόμενοι». Αυτή η συμβολική δράση συμβολίζει τον μαραθώνιο των μεγάλων ναυτικών από την αρχή της επιδημίας, αλλά χωρίς μια σαφή τελική γραμμή, καθιστώντας τους τα θύματα μιας κρίσης υγείας.

Σύμφωνα με τη δήλωση, κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας ευαισθητοποίησης, ο Πρόεδρος του Σώματος անդամ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου կոչ καλούν και πάλι τη διεθνή κοινότητα կառավար τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να προστατεύσουν τα δικαιώματα εκείνων που φέρουν όχι μόνο ένα βάρος αλλά και և πρόοδο և την ανάπτυξη.

Στο ανακοινωθέν, το Εμπορικό Επιμελητήριο υπογραμμίζει ότι τα κράτη πρέπει να αναγνωρίσουν τη συμβολή των ναυτικών παρέχοντάς τους ουσιαστική βοήθεια για την εξασφάλιση άμεσης πρόσβασης στη θεραπεία στη ξηρά. Οι επιβάτες αντιμετωπίζουν συνεχώς καθυστερήσεις και, σε ορισμένες περιπτώσεις, αρνούνται στις λιμενικές αρχές մարմին την υποχρέωση να παρέχουν άμεση πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη, ιδίως σε επείγουσα ιατρική περίθαλψη.

Ζητούν «διευκόλυνση της αλλαγής του πληρώματος του πλοίου και του επαναπατρισμού». Εφαρμογή πρωτοκόλλων ασφαλείας εγκεκριμένα από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO) για τη διευκόλυνση τόσο των τροποποιήσεων όσο και της ασφαλούς επιστροφής του πληρώματος του πλοίου.

Δίκαιη μεταχείριση της θεραπείας և “αποποινικοποίηση”. Οι ναυτικοί αντιμετωπίζουν συχνά νομικές καταστροφές σε περίπτωση ναυτικού ατυχήματος · στερούνται του δικαιώματος νομικής συνδρομής για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από ποινικές κατηγορίες. Συμπερίληψη στον κατάλογο προτεραιοτήτων των εμβολίων. “Ως« βασικοί εργαζόμενοι », μπορεί να είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού.”

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τις εταιρείες-μέλη του Επιμελητηρίου και τους συμμάχους τους για την υποστήριξη αυτής της εκστρατείας θα δωρηθούν στην Κυπριακή Αποστολή στο Ναυτικό, η οποία είναι υπεύθυνη για την ευημερία των ναυτικών.

Source