Πετράκης. “Θα μπορούσαμε, αλλά είναι πιθανό ότι δεν χάσαμε …”

“Ο Απόλλωνας δημιούργησε τις προϋποθέσεις, αλλά δεν μπορούσε να πετύχει σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά επειδή δεν πέτυχε, πήρε ισοπαλία”, δήλωσε ο Janis Anis Petrasis μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια στο irio.

Δηλώσεις του κ. Πετράκη

Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε συνθήκες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αλλά αφού δεν κερδίσαμε, το σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Μαθαίνουμε և να προχωρήσουμε.

Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Το δεύτερο σχετίζεται με τους κανόνες της αγοράς. Υπάρχει ένα παιχνίδι για το καλύτερο της ομάδας. Δεν βιαζόμαστε. Θέλουμε μερικά παιδιά να υποστηρίξουν την ομάδα. Υπάρχουν μερικά που πρέπει να κοιτάξουμε πίσω.

Και από την άποψη της άμυνας, ήμασταν πολύ καλοί, γιατί δεν αποδεχτήκαμε την ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Στο δεύτερο μέρος, τα δεδομένα άλλαξαν. Δεν παίξαμε μόνοι, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω δημόσια, αυτό είναι κάτι που θα πω στους παίκτες μου.

Προσπαθούμε πάντα να βρούμε λύσεις με βάση το δικό μας παιχνίδι, և στο δεύτερο ρόλο που παίζουμε με κάποιον που μας προκαλεί προβλήματα. Τα πήγαμε πολύ καλά. “Δεν μπορείτε να πατήσετε ένα κουμπί, όλα αλλάζουν.”

Source