Πηγαίνει με τον Ιωάννου, ψάχνοντας άλλο μέρος

https://www.metrosport.gr/aris Το θέμα της ημέρας είναι η τυποποίηση της σύμβασης μεταξύ του Άρη και του Nottingham Forest, έτσι ώστε ο Νίκος Ιωάννου να εγκαταλείψει το Big Island και να μετακινηθεί στο “Kl. Bikelidis. ” Ο αριστερός αμυντικός της Κύπρου θα είναι, εκτός απροσδόκητα, ο παίκτης που θα έρθει να προσφέρει μια λύση στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες από τότε που οι λαοί της ΠΑΕ συμμετείχαν στο Ιωάννου,, καθώς υπήρχε μια καλή βάση για συνεργασία, οι επαφές με την πλευρά του Νότινγχαμ εντατικοποιήθηκαν. Η αγγλική ομάδα δεν παρέμεινε αρνητική στο ζήτημα της παράδοσης στον διεθνή αμυντικό, καθώς δεν τον συμπεριλαμβάνει στα σχέδιά της,, Το ενδιαφέρον του Άρη (παθιασμένο) εμφανίστηκε κάπου. Ο παίκτης είναι η κύρια επιλογή για την αριστερή πτέρυγα της «κίτρινης» άμυνας, οι αξιολογήσεις συμπίπτουν με το γεγονός ότι το ενδιαφέρον των παικτών της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Η έκθεση αναφέρει ότι τα στελέχη της ΠΑΕ δεν εξετάζουν δάνειο, οπότε αυτό σημαίνει ότι εάν ο παίκτης είναι επίσημα κλειστός, θα έρθει ως ελεύθερος πράκτορας ում που θα παραμείνει σε πολλά κλαμπ στο μέλλον. Bikelidis. ” Ο Ιωάννου μπορεί να παίξει αριστερά και αριστερά, κάτι που βοήθησε τους «κίτρινους-μαύρους» να δείχνουν στην πράξη ότι τον θέλουν στην ομάδα τους.

Ο Guerrero υποχωρεί

Εκτός από τη λίστα μεταφοράς του Άρη, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τον Miguel Angel Guerrero, ο οποίος δεν ασκεί πίεση στην ομάδα. Ο 30χρονος επιθετικός του Νότινγχαμ δεν συγκεντρώνει την απαραίτητη πλειοψηφία για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις, έτσι οι Θεσσαλονικείς στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις για να ενισχύσουν τη γραμμή απεργίας. Ο Guerrero δεν θεωρείται καλύτερος από τους υπάρχοντες εμπρός, ενώ το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει καλά με το στυλ του συμπατριώτη του Christian Lopete. Η λίστα περιέχει ήδη δύο ή τρία ονόματα με τα οποία διεξάγονται συζητήσεις. Ο συμπαίκτης του Nottingham υπήρχε ως επιλογή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλησίασε να συμφωνήσει με την PAE, καθώς κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να κάνει μια αλλαγή.

,Source