«Πηγαίνουν» με τον τρόπο του Μαριουσκιά. Ψάχνουν για κάμερες ασφαλείας. Για νέα σκηνική έρευνα (φωτογραφία-βίντεο)

Επιστροφή στη σκηνή της δολοφονίας γκάνγκστερ για έρευνα և εμπειρογνωμοσύνη. Ψάχνουν για το παρελθόν του Μαριόντκα. Πηγαίνουν στο δρόμο του, ψάχνοντας για κάμερες ασφαλείας. Από ανάκριση σε διαφορετικά άτομα. της ημέρας:

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Στο παρελθόν στο Marriott, μεταξύ εκείνων με τους οποίους είχε ένα επιχείρημα, οι ερευνητές της ΤΑΕ Λάρνακας αναζητούν τον 37χρονο δολοφόνο που πέθανε σε θανατηφόρα φωτιά τη Δευτέρα στις 9 π.μ. στο Κίτι ενώ οδηγούσε το νέο του Lamborghini.

Όπως αναφέρεται σε προηγούμενες δημοσιεύσεις Cyprus Times:, οι εγκληματίες “πήραν κάτω από το αέριο” ένα πολυτελές όχημα – προσωπικά ο Μαριουσκιάς, του οποίου ο θάνατος συνέβη αμέσως. Η φωτιά τους τον χτύπησε στο κεφάλι με τα δύο χέρια. Φαίνεται ότι “διάβασαν” καλά και έβαλαν μια παγίδα θανάτου στο θύμα τους σε ένα σημείο της διαδρομής που πήρε για να επιστρέψει στο σπίτι.

Το γεγονός ότι το Lamborghini βρέθηκε ακίνητο στην αριστερή πλευρά του δρόμου αυξάνει την πιθανότητα οι εγκληματίες να πυροβολήσουν με αυτόματα όπλα ενώ το αυτοκίνητο κινείται. Οι ερευνητές ερευνούν την πιθανότητα ότι οι δράστες κρύβονταν πίσω από τα έλατα στην αντίθετη πλευρά και έφυγαν με μοτοσικλέτα μετά την εκτέλεση.

Πρώτη εξέταση φωτός

Τα μέλη του Αστυνομικού Τμήματος Λάρνακας της Υπηρεσίας Εγκληματικών Ερευνών επέστρεψαν στη σκηνή του φόνου με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή. Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, ορισμένα αντικείμενα βρέθηκαν στη σκηνή, όπου το αυτοκίνητό του βρέθηκε ακίνητο, το οποίο θα σταλεί για επιστημονική εξέταση.

Από χθες το βράδυ, διάφορα άτομα που είχαν σχέση με τον Μαριώτια, καθώς και άλλα άτομα που είχαν προηγουμένως καταλάβει την εξουσία, περνούσαν από τα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, προσπαθώντας να ζητήσουν από τους ανακριτές να πιάσουν το νήμα που θα μπορούσε να τους φέρει στο άτομο που ενέδρα στο θάνατό του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το Cyprus Times:Τα μέλη της υπηρεσίας ποινικής έρευνας “χτενίζουν” το πεδίο με το πτώμα του Γεωργίου, προσπαθώντας να βρουν στοιχεία που θα έδειχναν αν οι εγκληματίες ήρθαν με τα πόδια ή με μοτοσικλέτα.

https://www.youtube.com/watch?v=geADGtciyWY:

Πηγαίνουν στο δρόμο του, ψάχνοντας για κάμερες ασφαλείας

Ταυτόχρονα, ψάχνουν τη διαδρομή του θύματος, που ήταν στο σπίτι του εκείνη τη στιγμή, για να βρουν κάμερες ασφαλείας που θα δείξουν εάν ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι κυνηγούν τον Μαριώτια.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι η πρώτη φορά που στοχεύει ο 37χρονος Μαριόντκας. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη δημοσίευση τον Ιανουάριο, οι αρχές βρήκαν ένα όπλο που φέρεται να τον σκότωσε.

Source