Πιάστηκε με 832 χάπια φαρμάκων τύπου MDMA

Οι ύποπτοι Ali Solmaz και Ahmet Şimşek, οι οποίοι συνελήφθησαν με 832 χάπια ναρκωτικών τύπου MDMA στην κατοχή τους με την επιχείρηση του Άγιου Βασίλη που διεξήγαγε η ναρκωτική αστυνομία στην Κερύνεια, ενώθηκαν χθες στο δικαστήριο για λόγους ασφαλείας.

λεπτομέρεια προσαρμοσμένη εξέλιξη σφήνα

Ο αστυνομικός Αχμέτ Μπαϊράμ, ο οποίος διαβίβασε τα γεγονότα σχετικά με το ζήτημα στο δικαστήριο, μετά από πληροφορίες που έλαβε η Διεύθυνση Πρόληψης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου στις 31 Δεκεμβρίου 2020, βρήκε 832 χάπια που περιέχουν ναρκωτικά MDMA ως αποτέλεσμα της έρευνας που έκανε η δικαστική απόφαση στην κατοικία του ήρεμου ύποπτου Ali Solmaz στη Girne Είπε ότι ελήφθη ως σημάδι. Η αστυνομία δήλωσε ότι οι ύποπτοι Ali Solmaz και Ahmet Şimşek, που είχαν σχέση με το ζήτημα κατά την έρευνα, συνελήφθησαν και όταν ζητήθηκε εξήγηση για τα εν λόγω χάπια, πληροφορήθηκε ότι εισήγαγαν τα χάπια με τη διεύθυνση του Ahmet Şimşek. Η αστυνομία δήλωσε ότι η διερεύνηση του ζητήματος ολοκληρώθηκε εν μέρει και ότι οι ύποπτοι δεν μπορούσαν να επηρεαστούν και ζήτησε να δεσμευτούν οι ύποπτοι από εγγύηση που το δικαστήριο κρίνει κατάλληλο.

Ο δικαστής Özge Uğraşın, ο οποίος αξιολόγησε την κατάθεση που δόθηκε παρουσία της, διέταξε τους υπόπτους να περιμένουν μια περίοδο που δεν θα υπερβαίνει τους 2 μήνες ως άκυρη κράτηση, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι είναι έτοιμοι για την υπόθεση να συζητηθεί στο μέλλον.

.Source