Πιασμένος στην πράξη βίας κατά της πρώην συζύγου του

πανό8

Eniz ORAKCIOĞLU

Ο Y.Ö., ο οποίος χτύπησε σοβαρά τον πρώην σύζυγό της στη Λευκωσία με την αιτιολογία ότι δεν είχε σχέση μαζί του, πιάστηκε από την αστυνομία.
Ο ύποπτος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για κατηγορίες για «σοβαρή επίθεση και εσκεμμένη βλάβη», μεταφέρθηκε χθες ενώπιον του Ανώτερου Δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας Ραούφ Κούρσαντ. Εκδόθηκε ένταλμα κράτησης 3 ημερών κατά του υπόπτου για σκοπούς έρευνας.
Ο αστυνομικός Alparslan Yavuz, ο οποίος κατέθεσε το ζήτημα, δήλωσε ότι ο ύποπτος χτύπησε σοβαρά το κεφάλι, το πρόσωπο και τα διάφορα μέρη του σώματός του με τα χέρια και τα πόδια του, με την αιτιολογία ότι ο ύποπτος δεν είχε επαφή μαζί του σε ένα διαμέρισμα στη Λευκωσία στις 2 Ιανουαρίου 2021 στις 2:00 π.μ. είπε.

πανό134

Ο Γιαβούζ είπε ότι ο ύποπτος υπέστη επίσης ζημιά στο κινητό τηλέφωνο I Phone 7 Plus, το οποίο ανήκε στο όνομα, χάνοντάς το κατά λάθος και παράνομα με τα χέρια του. Ο Γιαβούζ δήλωσε ότι ο ύποπτος πιάστηκε με κόκκινο χέρι από τις αστυνομικές ομάδες που ήρθαν στη σκηνή και ότι η αστυνομία εξακολουθούσε να παραβιάζει τον καταγγέλλοντα όταν έφτασε στη σκηνή και είπε ότι η έρευνα που ξεκίνησε εναντίον του υπόπτου συνεχίζεται.
Ο Γιαβούζ δήλωσε ότι η δήλωση του υπόπτου θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και να απορριφθεί και ζήτησε από την αστυνομία να κρατηθεί για 3 ημέρες. Μιλώντας μετά την μαρτυρία της αστυνομίας, ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι ο καταγγέλλων τον υπεράσπισε με την αιτιολογία ότι υπέστη βία.
Αξιολογώντας την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, ο ανώτερος δικαστής Rauf Kürşad διέταξε τον ύποπτο να κρατηθεί από την αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

Source