πιθανή συνεργασία στη Μεσόγειο με γέφυρες μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου!

Πρόβλεψη μαζί με το έξι κομμάτια και έξι στάδιο Κύπρος και Τουρκία θα ενταχθούν στα κομμάτια της γης “ΠΛΟΙΓΟ ΓΕΦΥΡΑ “ Για να μπορέσετε να μετακινηθείτε σε έναν εξωτερικό κύκλο του έργου, μεσογειακόςΕνωση και αύξηση της συνεργασίας μεταξύ των γεωγραφιών που βρίσκονται στην ακτή και βιώνουν ένταση και συγκρούσεις.Είναι η αντίθετη στρατηγική μας! ..

δημοκρατία της Τουρκίας εκείνοι που προσπαθούν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες επέκτασης του κράτους τους με διάφορα επιχειρήματα πρέπει να ειπωθούν θέμα; Η δημοκρατία της Τουρκίαςγια εκμετάλλευση, στρατιωτική δεν εφαρμόζει στρατηγική επέκτασηςΑντίθετα, μπορούμε να πούμε ότι έκανε πολλές κινήσεις για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των στρατηγικών γραμμών διέλευσης στο εμπόριο.

Της Κύπρου το οποίο μπορούμε να ονομάσουμε ζωντανό νερό στη γεωργική παραγωγή αγωγούς με νερό από την Τουρκία Το γεγονός ότι το έργο μεταφοράς έχει ενεργοποιηθεί περιλαμβάνει επίσης σοβαρές δυνατότητες.

Επόμενο πλωτή γέφυρα να συνδέονται μεταξύ τους και στα δύο μέρη της γης, Κύπρος και των δύο τμημάτων του νησιού στον άξονα της ένταξης με τον κόσμο και στη διεθνή σκηνή για το μέλλον Πολλές εμπορικές συνεργασίες και δυνατότητες συνεργασίας περιλαμβάνει ακόμα.

Επόμενο Κύπρος να μεταφερθεί στη γη φυσικό αέριο αποστολή του Πλωτή γέφυρα Χάρη στη μεταφορά του με σωλήνες και διαμόρφωση από πάνω προς τα κάτω, απαιτεί ενέργεια και Κύπρος ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις ενεργειακές ανάγκες της βιομηχανίας και των πόλεων της πόλης εμπόριο φυσικού αερίου ροή θα φέρει μαζί.

Η πλωτή γέφυρα που προτείνουμε να κατασκευαστεί βρίσκεται στη γραμμή μεταφοράς θαλάσσιου εμπορίου Αυτό θα κλείσει την περιοχή μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας, İskenderun Όρμοςαπεστάλη από, Ιράκ, Κ. Ιράκ, Αζερμπαϊτζάν Η μεταφορά πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις ωοθήκες από πετρελαιοφόρα θα αναγκάσει μια νέα διαδρομή.

Αυτή η νέα διαδρομή μπορεί επίσης να επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος.

Ωστόσο, αυτό το κόστος που αγοράζει πετρέλαιο και φυσικό αέριο μπορούν να καλυφθούν εύκολα από τις χώρες των πελατών λογικό κόστος πρέπει να θεωρηθεί ως.

İskenderun Όρμος‘Γιατί (ωοθηκικός) Τα βυτιοφόρα που μεταφέρουν πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, Κύπροςτην απαίτηση για μια νέα διαδρομή που ταξιδεύει νότια του Ανατολική ΜεσόγειοςΑγκυροβολημένο σε συντεταγμένες που καθορίζονται για ανάπτυξη Στρατιωτικά πλοία των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων Θα καταστήσει επίσης την ύπαρξή της υποχρεωτική.

Σε αυτό το στάδιο, ναυτικές δυνάμειςΗ ασφάλεια που πρέπει να παρέχεται δεν είναι σε κίνηση, στάσιμα στρατιωτικά πλοία Θα πρέπει να δημιουργηθεί στο Ανατολική ΜεσόγειοςΑκόμα και μέσα, μπορούν να τεθούν τα θεμέλια της εμπορικής ασφάλειας.

Σε αυτό το σημείο, η ασφάλεια της εμπορικής οδού της Ανατολικής Μεσογείου εμφανίζεται ως ανάγκη.

Στο πρόσφατο παρελθόν, στα διεθνή θαλάσσια ύδατα Παράνομη επιδρομή σε τουρκικό εμπορικό πλοίο Θεωρώντας, Τουρκικές ναυτικές δυνάμειςΠρέπει να προβλεφθεί ότι τα πλοία που ανήκουν στην Τουρκία πρέπει να διασφαλίσουν αυτήν την ασφάλεια ως απαραίτητη απαίτηση.

Όταν εξετάζονται οι δραστηριότητες πολλών διεθνών οργανισμών και οργανισμών που δημιουργούνται με υψηλό κόστος, δεν αποτελούν παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών και υπηρεσιών, αντιθέτως, Παρατηρώντας τα συμφέροντα της Δύσης Παρατηρείται ότι είναι οργανισμοί που εκτελούν εφαρμογές.

Δυστυχώς, αυτοί οι οργανισμοί μπορούν να κατευθύνουν τόσο την παγκόσμια πολιτική όσο και το εμπόριο χάρη στις πρακτικές που κάνουν.

Ποιος νομίζετε ότι ηγούνται σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους;

Επομένως, για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αφορούν τη γεωγραφία μας, πάλι, οι κάτοικοι της γεωγραφίας από κοινού Οι οργανώσεις που θα δημιουργήσουν είναι απαραίτητες.

Εν τω μεταξύ, ας το δηλώσουμε ως μια καυτή ατζέντα. Την προηγούμενη εβδομάδα Πρωθυπουργός του Ιράκμε μια μεγάλη αντιπροσωπεία Τουρκίανα διασφαλίσει την ασφάλεια των αποστολών πετρελαίου και φυσικού αερίου. Το Ιράκ, με την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο προβληματική να τεθεί κάτω από το χέρι του είναι μια de facto πραγματικότητα στην οποία αναγκάζεται

Από αυτή την άποψη, οι εστίες που χειρίζονται μέσα και έξω, «Μόνο η Τουρκία έλεγε “ Είναι απαραίτητο να ρωτήσετε τώρα.

Σε αυτό το σημείο, στον συνεχώς διευρυνόμενο εμπορικό κύκλο ποιος θα παρευρεθεί σε ποιον, θα δούμε μαζί …

Έτσι, το “σχεδιάζεται να δημιουργηθεί εντός της οικονομικής περιοχής που έχουμε αναφέρει”Ποιος δεν θα ήθελε να συνεργαστεί σε αυτήν την ομάδα με υψηλές δυνατότητες !;Λέγοντας και εμείς η ερώτησή μας ας ρωτήσουμε

Τουρκίακάθε είδους χειραγώγηση για να διαταράξει τις κινήσεις που έγιναν προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εμπορικών διαδρόμων στην περιφερειακή ζώνη που φαίνεται από την οπτική γωνία 360 μοιρών, χωρίς να πάρει ανάσα εκτελεστής odAklar και συνεργάτες όχι πια αφύπνισηανέπτυξε, αυτό στρατηγική συγκέντρωσης Είναι αναπόφευκτο να συγκεντρώνονται και να αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι πρέπει να υποστηρίξουν.

Αυτή η κατάσταση είναι επίσης δυνητική συνεργασία με χαμηλό κόστος και υψηλό περιθώριο κέρδους είναι μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα που ενσωματώνει.

Αυτό στρατηγικό έργο αύξηση των τεχνικών λεπτομερειών σε υψηλότερες διαστάσεις με αμοιβαίες συμφωνίες, μεσογειακόςΘα ήταν λάθος αν είπαμε ότι είναι δυνατόν με τη συγκέντρωση όλων των χωρών στην ακτή !;

Κάνουμε επίσης μια κλήση σε όλες τις χώρες με ακτή στη Μεσόγειο.

Ολοι μαζί “Καζάν Καζάν » Ενωμένοι γύρω από τη στρατηγική του, γιατί δεν μεταφέρουμε τη γεωγραφία μας σε ένα όμορφο μέλλον !;

Άλλο από το έργο που δεν περιγράφεται σε αυτό το άρθρο “μέρη και στάδια “ θα συμπεριληφθεί στα επόμενα άρθρα.

Τις καλύτερες ευχές.

.

Ali Karani, dikGAZETE.com

Η σύνδεση της Κύπρου με τη Γη μέσω μιας γέφυρας ενισχύει το χέρι της Άγκυρας στη Μεσόγειο

https://www.dikgazete.com/kibris-in-anavatana-kopru-ile-baglanmasiakdeniz-de-ankara-nin-elini-guclendirir-makale,3090.html

.Source