Πιο κοντά στην Ευρώπη, το NPP, τα υπόλοιπα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το 5ο παιχνίδι του πλέι οφ Σούπερ Λιγκ κλείνει με τον αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στην ΟΑΚΑ.

Το ντέρμπι της Αθήνας είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς με τη νίκη η «Ένωση» ξεφεύγει από το «τριφύλλι» που θέλει να διεκδικήσει τη θέση της στην επόμενη σεζόν του Europa League.

Το “Dikefalos” έχει μεγάλη διάθεση μετά τις νίκες του Aris Trip Asteras Tripolis, θέλοντας να συνεχίσει αυτή την επιτυχία απόψε. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττες στον Ολυμπιακό և Άρη, που σημαίνει ότι θέλει να παίξει τα απομεινάρια του απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Εντεκα

Η ΑΕΚ αναμένεται να παρατάξει 4-2-3-1 εναντίον του Παναθηναϊκού. Το “κίτρινο-μαύρο” σπίτι θα υπερασπιστεί ο Αθανασιάδης, ο οποίος θα έχει μπροστά του τον Βασιλαντόνοπουλο, τον Τσγκρίνσκι, τον Λόπεζ και τη Σβάρνα, από δεξιά προς τα αριστερά. Στο κέντρο, το ντουέτο θα είναι ο Γαλανόπουλος և Σιμάνσκι, ο Αλμπάνης, ο Μαντάλλον alon Ο Γκαρσία θα είναι μπροστά. Η Oliveira θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή ολοκληρώνεται από τους Ts intotas, Nentelciaru, Mita, Simansky, Galanopoulos, Macheiras, Ansarifard և Kosidis. Εξαιρούνται οι Tankovich, Danchenko, Hnid, Lachin, Bakakis, Radonia, Christopoulos, Simoes և Sakhof.

Ο Παναθηναϊκός θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ με σκορ 4-3-3. Το πράσινο σπίτι θα υπερασπιστεί ο Diudis, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Molos, τον Velet, την Pugura και τον Juan. Το κύπελλο του midfield θα είναι ο Alexandropoulos, Nias և Sankaren. Οι Βιγιαφάνης, Έγκμπακοτο και Μακέντα θα είναι στην επίθεση.

Η αποστολή ολοκληρώνεται από τους Christorgos, Ayub, Carlitos, Chacitheodoridis, Sanchez, Buzukis, Aitor, Ioannis և Campetsi. Σένκεφελντ, Χατζηγκιβάννης, Κορμπέλης և Μαυρίτσιο απεστάλησαν.

Διαιτητές:

Ο αγώνας θα διευθύνεται από τον Ολλανδό Χίλγκερ, ο οποίος θα επικουρείται από τους συμπατριώτες του Χονίγκ, Μπλουέμνικ και τον τέταρτο, Φωτιά. Ο Ολλανδός θα είναι επίσης στο VAR, και ο κ. Καλαμπόκης θα είναι στο AVAR.

Πηγή: sport-fm.gr

Source