“Πιστεύουμε ότι οι οικονομικοί τροχοί θα περιστραφούν”

Ο Memur-Sen εξέδωσε δήλωση και γιόρτασε το νέο έτος της τουρκοκυπριακής κοινότητας. Η δήλωση που δημοσιεύτηκε με την υπογραφή του Προέδρου του Memur-Sen Akın Manga έχει ως εξής:

«Μαζί με ολόκληρο τον κόσμο, περάσαμε το 2020 ως χαμένη χρονιά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που προκαλούνται από την πανδημία.

Τα οικονομικά και κοινωνικά σοκ της συνεχιζόμενης επιδημίας συνεχίζουν να επηρεάζουν τους ανθρώπους μας.

Ως Memur-Sen, η πρωταρχική μας προσδοκία από τη νέα κυβέρνηση είναι να εφαρμόσουμε αμέσως τα μέτρα που θα διασφαλίσουν την περιστροφή των οικονομικών τροχών.

Πρέπει να δοθούν κίνητρα και υποστήριξη σε εγχώριους και ξένους επενδυτές και οι επενδύσεις που θα δημιουργήσουν απασχόληση θα πρέπει να ανοίξουν. Η υποτίμηση του TL το 2020 προκάλεσε τη μείωση της αγοραστικής δύναμης όλων των υπαλλήλων και των συνταξιούχων μας κατά περισσότερο από 30%.

Ως Memur-Sen, η ζήτηση και η προσδοκία μας είναι να αντισταθμίσουμε την χαμένη αγοραστική δύναμη και να ενθαρρύνουμε την κατανάλωση. Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο, τα χρήματα θα μεταφερθούν στην αγορά και οι οικονομικοί τροχοί θα γυριστούν.

για την επίλυση του Κυπριακού σε πλήρη αλληλεγγύη προς την Τουρκική Δημοκρατία και το κράτος της ΤΔΒΚ, που αποκαλύφθηκε βάσει δύο κυρίαρχων κρατών, η υποστήριξή μας για νέες παραμέτρους στο yaşatmalıyız tamdır.ins στην ειρήνη και την ασφάλειά μας. Πιστεύουμε ότι το κράτος μας πρέπει να ζήσει.

Με αυτές τις σκέψεις, ως Memur-Sen, γιορτάζουμε το νέο έτος όλων των μελών μας ιδιαίτερα και όλων των ανθρώπων μας γενικά, και τους ευχόμαστε ειρήνη, υγεία και ευτυχία. “

Η φωνή του νησιού

Source