Πλήρης αποκλεισμός στην Αργολίδα ida Σπάρτη

Πρόσθετοι περιορισμοί στο PE στην Αργολίδα Hall Δημαρχείο Σπάρτης από τις 6 π.μ. αύριο

Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα εφαρμόζονται στα προάστια της Αργολίδας ում στο δήμο Σπάρτης από αύριο, 14 Ιανουαρίου, στις 6 π.μ. Στις 00 έως τις 18 Ιανουαρίου στις 06. 00 λόγω επιδημιολογικών δεδομένων σε αυτές τις περιοχές.

Συγκεκριμένα, μετά από έκτακτη συνάντηση στο Κέντρο Δράσης Πολιτικής Άμυνας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που βρέθηκαν στην περιφερειακή μονάδα Αργολίδας, στο δήμο Σπάρτης στην περιοχή Λακωνίας της Πελοποννήσου, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Άμυνας. Λαμβάνοντας υπόψη τα ευρήματα, η ηλικιακή διαστρωμάτωση των κατοίκων του PE. Αργολίδα Municip Δήμος Σπάρτης, μαζικές δοκιμές և Σταθερά δεδομένα, καθώς και ταχεία ανάπτυξη επιδημιολογικών δεικτών τις τελευταίες επτά ημέρες Τα ακόλουθα περιοριστικά μέτρα:

– Απαγόρευση κυκλοφορίας εκτός του PE. Δημαρχείο Αργολίδας արան Σπάρτης, εκτός από ταξίδια υγείας.

-: 00 π.μ. 18: Από 00 έως 05: Το 00 εμποδίζει κάθε κίνηση πολιτών στην επικράτεια της Αστυνομίας. Δήμος Αργολίδας և Σπάρτης, εκτός από τους υπαλλήλους που θα μπορούν να μετακινούνται μόνο από το σπίτι στη δουλειά με την αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους: αντίστροφα.

– Αναστολή θρησκευτικών τελετών.

– Αναστολή καταστημάτων (λιανικής κ.λπ.).

Παρέχεται!

Η φροντίδα της Πελοποννήσου για την κάλυψη των βασικών αναγκών των κατοίκων (φαγητό, φάρμακο κ.λπ.), καθώς και κάθε είδους βοήθεια σε περίπτωση ασθενών με χρόνια.

Η Περιφερειακή Πυροσβεστική Υπηρεσία της Πελοποννήσου (PE.PY.D.) φροντίζει για τα χρήματα του προσωπικού για να βοηθήσει όπου και όταν απαιτείται

Επιβλέψτε και λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα από το Πελοποννησιακό Τμήμα Εδαφικής Αστυνομίας (GEPAD) για να συμμορφωθείτε με τους οικιακούς-γεωγραφικούς περιορισμούς των κατοίκων PE. Δημαρχείο Αργολίδας քաղաքապետ Σπάρτης.

Αξιολόγηση αναφοράς της επιδημιολογικής κατάστασης του Δήμου ΡΕ Αργολίδας և Σπάρτης στην τακτική συνεδρίασή του την Παρασκευή 15/1 στην Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας մեջ στη μελέτη των σχετικών δεικτών.

Source