Πλήρης εξουσία από το UBP στον Ersan Saner να «ορίσει ημερομηνία πρόωρης εκλογής»

Πλήρης εξουσία από το UBP στον Ersan Saner να «ορίσει ημερομηνία πρόωρης εκλογής»

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της UBP έδωσε πλήρη εξουσία στον Πρωθυπουργό Ersan Saner να καθορίσει την ημερομηνία των πρόωρων εκλογών.

Πλήρης εξουσία από το UBP στον Ersan Saner να «ορίσει ημερομηνία πρόωρης εκλογής»

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Πρωθυπουργός Έρσαν Σανέρ‘σε, Επίσημη CanaltayΗ πρόταση για «πρόωρες εκλογές» υποβλήθηκε μετά την απόρριψη της προεδρίας του κοινοβουλίου και δήλωση σχετικά με τη συνάντηση του UBP FMC, η οποία πραγματοποιήθηκε για την αξιολόγηση των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων.

Στη δήλωση, ο πρωθυπουργός ζήτησε από το κεντρικό συμβούλιο του UBP να διαβουλευθεί με κυβερνητικούς εταίρους και κόμματα της αντιπολίτευσης και να καθορίσει την πρόωρη εκλογή, λαμβάνοντας υπόψη την επιδημία. Έρσαν ΣανέρΚαταγράφηκε ότι δόθηκε εξουσιοδότηση.

Η δήλωση σχετικά με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής του UBP σήμερα είναι η εξής:

«Πρόεδρος της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής του Εθνικού Κόμματος Ενότητας, Πρωθυπουργός Έρσαν ΣανέρΗ Συνέλευση της Δημοκρατίας αξιολόγησε τι συνέβη κατά τη διαδικασία των προεδρικών εκλογών και την πρόοδο στην κυβέρνηση και τη χώρα.

Ως αποτέλεσμα των αξιολογήσεων που έγιναν, ο Πρόεδρος Έρσαν ΣανέρΗ υποστήριξη εκφράστηκε στην πολιτική που ακολούθησε και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο να διαβουλεύεται με κυβερνητικούς εταίρους και κόμματα της αντιπολίτευσης και να καθορίσει την ημερομηνία της πρόωρης εκλογής λαμβάνοντας υπόψη τη διαδικασία της επιδημίας.

Στο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, τονίστηκε επίσης ότι η διαδικασία της επιδημίας συνεχίζεται και ότι η κυβέρνηση θα υποστηρίξει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της νόσου και του εμβολιασμού και για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων των ανθρώπων.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source