Πλησιάζοντας στο τέλος των εργασιών στη σήραγγα άρδευσης με υπεράνθρωπη προσπάθεια

πανό8

Ο υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων Nazim Çavuşoğlu έδωσε τα καλά νέα ότι πραγματοποιήθηκαν ανασκαφές στη σήραγγα πεδιάδας Güzelyurt και Mesarya με υπεράνθρωπη προσπάθεια και υψηλή μηχανική και ότι η σήραγγα πρόκειται να ολοκληρωθεί φέτος.

Ο υπουργός Çavuşoğlu έκανε παρατηρήσεις στο Güzelyurt και στο Mesarya Plain Water Tunnel. Ο υπεύθυνος έργου State Hydraulic Works (DSI) Yusuf Yusufahin, DSI Control Engineer Özgür Şahanoğlu, DSI Quality Control Officer Hüseyin Kul, Makyol Construction Site Chief Alper Erdem και Tunnel Chief Yaşar Çevik παρείχαν τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τη σήραγγα.

Οι εργασίες ανασκαφής έχουν ολοκληρωθεί έως και 4456 μέτρα της σήραγγας άρδευσης, που είναι συνολικά 5700 μέτρα, και η απόσταση ανασκαφής παραμένει 1244 μέτρα. Στο τούνελ λειτουργεί, που συνεχίζεται με 24ωρη βάρδια από 35 εργαζόμενους, γίνεται καθημερινή ταχύτητα 20 μέτρων

πανό134

Ο υπουργός Çavuşoğlu περιόδευσε το εργοτάξιο με τους συνοδούς του. Ο υπουργός Çavuşoğlu, ο οποίος εισήλθε επίσης στη σήραγγα άρδευσης, πήγε στο τελευταίο σημείο που σήμερα σκάβεται στη σήραγγα μέσω της μηχανής.

Ο υπουργός Çavuşoğlu είπε ότι εκτός από τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για την κάλυψη των αναγκών πόσιμου νερού της χώρας μας από το 2010, οι γεωργικές εργασίες άρδευσης συνεχίζονται εδώ και πολύ καιρό όσον αφορά τα έργα. Οι υπουργοί Cavusoglu, 3 χρόνια δηλώνουν ότι, δεδομένου ότι το έργο του νερού είναι βιώσιμο μέσω της συνεχόμενης 24ωρης βάσης, το αντίστοιχο έργο με την πραγματοποίηση, “προετοιμάστηκε ως αποτέλεσμα της μεγάλης ιδέας της Τουρκίας για αυτό το έργο, το επόμενο μέγεθος ιδέας, με οικονομικά πολύ οι μεγάλες δαπάνες είναι ένα έργο που μπορεί να περάσει ζωή », είπε.

Επισημαίνοντας ότι το κοινό απολαμβάνει την άνεση και την άνεση του πόσιμου νερού και του νερού χρήσης, ο υπουργός Çavuşoğlu είπε, “Ελπίζω ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η εργασία που γίνεται με υπεράνθρωπη προσπάθεια θα ολοκληρωθεί και οι παραγωγοί μας θα ανταποκριθούν στην αποτελεσματικότητα του νερού άρδευσης. ”

Οι υπουργοί Cavusoglu, η διεθνής φάση του πρωτοκόλλου του έργου, η παροχή πόσιμου νερού των υπογραφών που φτάνουν στην αρχή του δακτυλίου της σήραγγας και υπενθύμισαν, “οφείλω τις ευχαριστίες μου στην Τουρκική Δημοκρατία. Χαιρετίζω τους εργάτες μας που έβαλαν τη ζωή τους στη ζωή του έργου σε χαρτί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργάτες και τους μηχανικούς που εργάζονται 130 μέτρα κάτω από τη γη για τις θυσίες και την αφοσίωσή τους ».

Ο Υπουργός Çavuşoğlu ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον τότε Υπουργό Γεωργίας και Δασοκομίας Veysel Eroğlu, τον τότε Πρωθυπουργό Binali Yıldırım, τον Αντιπρόεδρο Fuat Oktay και τον Υπουργό Γεωργίας και Δασών Bekir Pakdemirli για την εφαρμογή η εργασία.

Source