“Ποδηλασία αγάπης” Tala P. Από τον Στυλιανό για την υποστήριξή του στο Hug with Love Association

«Αγκαλιά με αγάπη» μέσω της Παν-Αρμενικής Κυπριακής Ένωσης για να στηρίξουμε τις άπορες οικογένειες σήμερα στις 07:00. Στις 30, ξεκίνησε η «ποδηλασία της αγάπης» του Πέτρου Στυλιανού Πόλου από την Τάλα της Πάφου

Σε δήλωση που εκδόθηκε στην πλατεία Tala, ο κ. Stiliano είπε ότι από την πατρίδα του στην Tala, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για περιοδεία στην Κύπρο, περνώντας από όλες τις κοινότητες, όλους τους δήμους, δίνοντας την ευκαιρία να υποστηρίξει τους υποστηρικτές του. κανένα φαγητό և που ζει σε δύσκολες συνθήκες.

Υπάρχουν πολλοί εθελοντές στο πλευρό του, ο φίλος του Γλάφκος Γλαύκος, ο σύντροφος του, όπως είπε, αλλά είναι επίσης ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, Κώστας Κωνσταντίνου, τον οποίο ευχαρίστησε. Σήμερα είπε ότι θα έκανε ποδήλατο στην Πάφο και ποδηλασία σε όλες τις κοινότητες στην Πάφο το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αργότερα το σαββατοκύριακο, θα ταξιδέψει στη Λεμεσό, σημειώνοντας ότι κάθε Σαββατοκύριακο θα ταξιδεύει σε μια πόλη για την υποστήριξη του Συλλόγου Αγκαλιάς με την Αγάπη.

Μάλλον είπε: “Ας αγκαλιάσουμε όλοι την αγάπη, γιατί οι διακοπές έρχονται, θα δείξουν το μεγαλείο των ψυχών μας.”
Αν και, όπως είπε, η τελευταία εβδομάδα μας ήταν πολύ δύσκολη, έχοντας τον πατέρα του σοβαρά και την αδερφή του στο χειρουργείο λόγω ασθένειας, θα κολυμπήσει ακόμα για τους υποστηρικτές του.

Η ερωτώμενη Ρεβέκκα Στυλιανού – Η Κυπριακή Συντονίστρια Φιλανθρωπίας στην Πάφο “We Love Hugged” είπε σε μια δήλωση ότι οι άνθρωποι χρειάζονται πολύ. Κάποιοι, είπε, δεν έχουν φαγητό ή καταφύγιο. Σημείωσε ότι η δημόσια αντίδραση είναι μεγάλη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεγαλείο της ψυχής του Πέτρου Στυλιανού Πόλου. Συγκινήθηκε, είπε, θέλοντας να προσφέρει διάφορα δώρα στον Σύνδεσμο Ηλικιωμένων με την ευκαιρία της Γιορτής των Ηλικιωμένων. Τέλος, ευχαρίστησε το Υπουργείο Εσωτερικών για την υποστήριξή του.

Η κα Στυλιανού πληροφόρησε επίσης ότι αύριο, Κυριακή, στο χωριό Αρεδίου, στις 10. Από 00 έως 18: Από τις 00:00, οι κομμωτές θα χτενίσουν τα μαλλιά τους δωρεάν, θα κόψουν τα μαλλιά τους για να κάνουν μια συνεισφορά αγάπης χοίρων. Πρόσθεσε ότι τα μαλλιά θα δωρηθούν στο Karaiskakeio Foundation για παιδιά με λευχαιμία. Σύμφωνα με τη συντονιστή του Συλλόγου Pavlina Menelau Patsalu, θα πραγματοποιηθούν επενδύσεις στο σωματείο σήμερα, αύριο, Κυριακή, στις 11 το πρωί. Από 00 έως 18. 00 στο καφενείο “Noir”.

Πηγή: KYPE

Source