Ποδηλασία. Νορβηγική κυριαρχία της 5ης Περιήγησης Ποδηλασίας στη Ρόδο (μίνι ταινία + φωτογραφίες)

Ποδηλασία. Οι Νορβηγοί ήταν οι νικητές της 5ης Διεθνούς Περιήγησης Ποδηλασίας της Ρόδου. Ο Tord Goodmestad κέρδισε την πρώτη θέση στο Grand Prix της Ρόδου που φιλοξένησε η Mitsis Hotels και ο συμπατριώτης του Fredrik Dversnes (και οι δύο Team Coop) κέρδισε χρυσό στη Διεθνή περιοδεία της Ρόδου.

Ποδηλασία. Ο Ανδρέας Μιλτιάδης, ένας υπήκοος Κύπριος, ορίστηκε Βασιλιάς των Ορέων και ο Στρατηγός Περικλής Ηλίας (Περιφερειακή Ομάδα Αττικής) ήταν 29ος στον πρώτο Έλληνα στρατηγό.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Rodilios Cycling Club և Sports Tours Hellas με τους συνδιοργανωτές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου (DOPAR), υποστηρίζοντας παράλληλα το Παλάτι των Δωδεκανήσων. Συμμετείχαν συνολικά 167 ποδηλάτες από 25 ομάδες από 18 διαφορετικές χώρες.

Ποδηλασία

Πάντα τηρώντας το πρωτόκολλο υγείας, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (health-road), οι διοργανωτές μεριμνούσαν ώστε αυτή η υπέροχη εβδομάδα ποδηλασίας στη Ρόδο να είναι αξέχαστη για όλους εκείνους που συμμετείχαν σε αυτό.

Οι μεγάλοι χορηγοί έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση. Mitsis Hotels, Aegean Airline և Hibiscus Fine Food, καθώς και χορηγοί. Beyond Group, Rhodes Cars, Blue Star, EKO Hatzimanolis, Fidusa, Bioracer և Hedera: Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα Moto Marschalls, EKAV, τη Γενική Κλινική Euromedica, την Αστυνομία Κυκλοφορίας της Ρόδου, τον Ερυθρό Σταυρό για τη διασφάλιση της ασφάλειας των αθλητών στις διεθνείς ποδηλατικές διαδρομές.

,Source